Tilaa BN4F-uutiset RSS-lukijaasi Ajankohtaisuutiset | Mobiiliversio | Seuraa & ehdota aiheita BalticFinns@Twitter

Google Translator

Freelance PHP Developer

Tallinnassa ei voi olla törmäämättä nykyään rautakauppaan jos keskustasta ajaa sen ulkopuolelle: uusi rakennusinto on taas luonut kysyntää tarvikkeille huolimatta EU:n talouden kangertelusta.

Merkittävimmät ja suurimmat alan liikkeet Tallinnassa ovat seuraavat:

  • Bauhof BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely .  on virolaisen pääoman ketju, joka yrityskaupoilla laajeni lisää äskettäin. Projektimyyntiin rekisteröityessä hinnoista tippuu välittömästi -10 – -20% pois.
  • Ehituse ABC BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . on myös virolaisen pääoman ketju, joka sattuvasti sijaitsee näppärästi Tallinnassa vastakkaisella puolella valtatietä edelliseen nähden Lasnamäellä. Rautakaupan tarjouskampanjointi on jäykempää itse myymälässä, mutta kampanjonti taas mainoslehtisten muodossa edellistä suurempaa paikallisesti. Melko mukavasti tämä kauppa on jopa panostanut palvella suomalaisia ihan omalla kielellään.
  • K-Rauta BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . on suomalaisen pääoman lonkero rautakaupassa Tallinnassa ja Virossa. Valitettavasti, usein paikallisissa hintavertailuissa ketju näyttäytyy edellisiin nähden selvästi kalliimpana paikallismarkkinoilla. Näppärästi nämä kolme mainuttua ovat kaikki Peterburgin tiellä lähellä toisiaan, jonka ko alueelta löytyy myös monia rakennustarvikkeiden erikoisliikkeitä klusteroituneena.
  • Bauhaus BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . on saksalaisen pääoman tuorein haastaja megahalleineen myös Lasnamäellä. Konsepti seuraa uskollisesti suomenkin myymälöiden mallia, mutta hinnat paikallismarkkinoita.

Katso & lue myös:

© 2011 Baltic News for Finns by TERE-tech Plc | Mediakortti | Media Card
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha

Switch to our mobile site