Kaksi eri sopimusta eri tilanteisiin

Valittavana ovat seuraavat älysopimukset lohkoketjussa, joiden kautta sekä kodin ostaja että myyjä sitoutuvat kiinteistökauppaan yhteisesti.

Myyntikodin yksityisnäyttö ainoastaan

Pelkässä kodin yksityisnäytössä kodin myyjä suostuu siihen, että ostajalla on varma mahdollisuus tutustua kiinteistöön paikan päällä ennen lunastetun älysopimuksen loppumisen päivämäärää ja hetkeä. Tämä älysopimus sopii parhaiten tilanteisiin, joissa kodin myyjä uskoo ennen jo sidotun älysopimuksen päättymistä saavansa paremman tarjouksen & hinnan ehkä toisaalta.

Ostajalla on myös oikeus olettaa, että kodista sen myynnistä lohkoketjuun tallennetut perustiedot (ts m2-koko, kerros, jne) vastaavat näytössä esiteltävää asuntoa täsmällisesti & tarkasti.

🏡 Löydä & varmista oma unelmakoti ennen muita! 🌟

Oletko taitava ostaja, joka etsii täydellistä kotia? Innovatiivisella älysopimuksillamme määrittelemme kokonaan uudelleen tapasi tutustua ja ostaa kotia.

🔒 Varmista oma yksityisnäyttö jo tänään!

🏠 Yksityisnäyttö: Tässä on kultainen mahdolisuutesi varmistaa koti ennen kuin älysopimus umpeutuu. Seuraavat mahdollisuudet avautuvat heti:

Voita tarjouskilpailu: Kun muut vielä yhä pohtivat, astut jo ensimmäisenä mahdolliseen unelmakotiisi. Et menetä mahdollisuutta paikallisille enää.

💰 Maksimoi hyvä neuvottelutilanne: Myyjät voivat etsiä yhä parempaa tarjousta. Yksityisesityksen avulla voit tehdä muuton ennen kuin kilpailu edes alkaa.

Hallitse aikataulua: Älä anna kellon sanella päätöksiä. Yksityisnäyttö tarkoittaa, että määrität tahdin ja varmistat, että sinulla on kaikki tarvittava aika tehdä tietoinen valinta.

🤝 Rakenna luottamusta: Myyjät arvostavat määrätietoisia ostajia. Kiinnostuksen osoittaminen yksityisellä vierailulla vahvistaa asemaasi neuvotteluissa.

Myyjä voi muuttaa pyyntöhintaa ja muitakin näyviä ehtoja älysopimuksen tekohetken ja varsinaisen ykistyisnäytön toteutumisen välillä eikä kotiselaimessa kerrottu hinta ole aina lopullinen.

Älysopimus suo vapauden hinnoittelun muutoksiin myyjälle ennen yksityistä näyttöä.

Kodin yksityisnäyttö + muut jäädytetyt ehdot

Tässä laajemmassa älysopimuksessa kodin myyjä tarjoaa ostajalla palveluna sekä yksityisnäytön asuntoon että kiinteät jäädytetyt kauppaehdot ennen lunastetun älysopimuksen loppumisen kerrottua päivämäärää. Tässä on se paras ratkaisu & älysopimus juuri silloin kun kodin ostaja haluaa ehdottomasti, että kaikki on kunnossa tarkalleen sillä hetkellä kun kodin esittely voi fyysisesti tapahtua yhdessä myyjän kanssa.

🏡 Yksityisnäyttö takaa mielenrauhan 🌟

Sanot hyvästit epävarmuudelle ja otat haltuun täydellisen kauppatilanteen kehityksen.

🚀 Yksityisnäyttö + sidotut kauppaehdot: Täydellinen ratkaisu

Jäädytetyt myyntiehdot: Kuvittele lukitsevasi kaikki tärkeät tiedot – hinta, ehdot (vapautuminen, vuokralaisen irtisanominen, jne) – varmistaen, että kaikki ennalta luvattu on mitä lopulta saat. Ei enää yllätyksiä, eikä viime hetken muutoksia.

💡 Miksi tämä ratkaisu on se paras:

Täydellinen läpinäkyvyys: Myyjät voivat tarjota yksityisnäyttöä ja taata, että kaikki siinä luvattu säilyy ennallaan. Tämä on sitoutumista rehellisyyteen ostajalle kiinteistöalan maailmassa.

🔐 Varmista unelmiesi koti: Kun muut ostajat jäävät yhä arvailemaan, sinulla on mielenrauha, kun tiedät, että täydellinen kotisi on lukittu ja varattu juuri sinulle.

💪 Virtaviivaiset neuvottelut: Jäådytetyt kauppaehdot vievät molemmilta vähemmän aikaa, joka usein kuluu yksityiskohdista tinkimiseen, joten voit keskittyä uuteen kotiin muuttamiseen ja sen järjestelyyn.

🤝 Luottamuksen rakentaminen: Tarjoamalla sekä yksityisnäyttöä että jäädytettyjä myyntiehtoja myyjät osoittavat olevansa tosissaan oikean ostajan löytämisessä haluten sujuvan ja läpinäkyvän kaupan itselleen.

HUOM: Näitä muita esittelystä tulevaisuuteen kerrottuja kauppaehtoja ei kirjata älysopimukseen lohkoketjussa pysyvästi. Joten, esittelyn mennessä hyvin ja päädyttäessä asuntokauppaan on ostajan syytä varmistaa kauppakirjassa vielä erikseen kirjallisesti näiden lisäehtojen olemassa olo myyjän kanssa.

Älysopimus takaa kiinteän hinnan + kaikki muut julkisesti kerrotut kauppaehdot ostajalle.

Älysopimukset käyttöön