Jäsen- ja asiakaspalvelut


TERVETULOA MUKAAN !

Kotiselain on palvelu, jonka avulla avaat Tallinnan asuntomarkkinat alan ammattilaisen tasolla hetkessä itsellesi. Mukaan liityt maksutta ja kun tarpeesi kasvavat voit avata myös kk-tilauksen & saat käyttöösi täyden paketin.

Aina kun haluat oppia Tallinnasta ja sen myytävistä kodeista markkinoilta lisää paljon tarkemmin + nopeasti: tarjoamme vankkaa lisätietoa & asiantuntemusta sekä kodin ostajalle että myyjälle.

Edut & hyödyt

 • . Avaat kannattavat kodit -markkinatason, josta voit suoraan poimia parhaat makupalat myytävistä kodeista. Näiden EDUT ovat valmiiksi sinulle arvioitu suoraan uroissa – totta kai.
 • . Saat käyttöön aina täydellisen eri alueiden markkinatilanteen + sen kattavan historian viikoittain.
 • . Näet kunkin myytävän kodin koko hintahistorian ja myyjän käytöksen. Mukana tässä on myös automaattinen hinnan huojunnan määritys menetelmällä, jota yleisesti finanssimaailma käyttää standardisti arvopaperien riskin määrityksissä.
 • . Löydät arvioidun suositushinnan kodille perustuen samantapaiseen laskentaan, jota pankit käyttävät työssään asuntolainoilleen.
 • . Ymmärrät hetkessä ko alueelta sen normaalin pyyntöä vastaavan kodin myynti- & tarjousajan.

Käyttämällä Kotiselainta voit siis välttyä tuhansien eurojen virheiltä kodin myynnissä + säästät omaan kassaan välittäjien muuten pyytämät korkeat konsultointimaksut.

Näin aloitat rekisteröitymällä (/ jopa ilman)

Kotiselaimeen voit kirjoittautua sisään joko tunnistautuen normaalisti tai kokonaan ilman käyttäjätunnusta + salasanaa käyttäen kryptolompakon henkilökohtaista salattua allekirjoitustasi.

Tunnistautuneena sisään

Tunnis + salasana
 1. Rekisteröidy käyttäjäksi kotiselaimeen ensin.
 2. Sait salanan email:n kautta ja kirjaudut sisään omalla tunnuksella tunnistautuen.
 3. Antamalla näin tietosi sivustollemme hyväksyt
  myös jatkossa tietosuojalausekkeen kaikki periaatteet.

Anonyymisti sisään

MetaMask
 1. Asenna MetaMask -lompakon laajennus selaimellesi (Chrome, Firefox / Opera).
 2. Luo 1. ETH-tili normaalisti Ethereum -lohkoketjuun sen avulla seuraten lompakon antamia ohjeita sitä avattaessa 1. kertaa.
 3. Salli lompakon tunnistus sivustoltamme (ts tere-tech.com) ETH-tilille.
 4. Kirjaudut sisään yhdellä painalluksella kotiselaimeen nyt & jatkossa uutta luotua ETH-tililiäsi käyttäen. Tarkista koko edellisen prosessin kulku täältä!

Vaikka anonyymina kirjoittautuminen on tässä aluksi useamman askelen takana, niin sen hyötynä saat:

 • Täysin toimivan Ethereum-lompakon, jota voit käyttää normaalisti ETH-kryptovaluutan sekä kaikkien ERC-20-tokeneiden säilytykseen & siirtoihin yleisesti.
 • Uuden kryptolompakon käytön avulla sinun ei myös tarvitse muistaa enää salasanaa jatkossa lainkaan kotiselaimeen, koska vain lompakkosi on tunnistettu automaattisesti jatkossa palveluun.

Kryptovaluuttaa (ts ETH) kk-tilauksiin / mistä voit ostaa?

ETH -kryptoja (& Bitcoin:a) voit ostaa monista pisteistä euroja vastaan nykyään. Muutamia suosittuja vaihtosivustoja netissä ovat mm:

Kullakin on hieman erilainen vahva tunnistautuminen (ts KYC) asiakkaaksi, mutta loppujen lopuksi voit ostaa ETH:tä tarvittaessa sopivasti, siirtää ne MetaMask:lle paikallisesti talteen ja tehdä kk-tilauksen kotiselaimelle aivan kuten käteismaksuissa.

Lisäinfoa & asiakasneuvonta