Markkinat ja -data | Home markets & data


Asuntovälittäjänä tärkeintä sinulle työssä on myynnin kannattavuus ennen kaikkea: mitä parempi kilpailukyky tarjouksella on sitä nopeammin se myy & tienaat myös oman palkan siitä omaan taskuun. Ts mitä parempi tasapaino sinun käyttämän ajan & houkuttelevan myyntihinnan välillä vallitsee, sitä nopeammin saat kaupat maaliin asti. Tarjoamme sinulle täydellisen paketin tätä tarkoitusta varten palveluita lähtien kattavasta markkinakuvasta aina yksittäisen kodin tarjouksen markkina-arvon määritykseen asti seuraavan kuvauksen mukaisesti. Samalla opit paljon lisää kannattavien kotien markkinoista ().

Koko markkinakuva

Kehittyneen data-analytiikan myötä saat käyttöösi kotiselaimen koko markkinakuvan, josta näet yhdellä silmäyksellä kartalta miltä markkina näyttää tarjoustesi osalta & sen ympärillä juuri nykyään.

Keskustan kannattavat kodit () väritetty yhteen kuvaan & ihan viimeksi muuttuneet korostettu eri symbolilla () esiin Tallinnasta

Kuten kuvasta näet on jokaisella kilpailukykyisellä kodilla automaattisesti laskettu perustietoihin mukaan nykyinen etu sekä kokonaishintana että €/m2 suhteellisesti (ts Koidu 20/18 avattu kuvasta liikkumalla kursorilla sen yli).

Yksinkertaisesti suurentamalla kartalla sille alueelle, jossa oma tarjouksesi sijaitsee näet siis automaattisesti kuinka kilpailukykyinen se on jos se ilmestyy ko talon osoitteesta esiin. Jos ei, niin voit ainakin löytää ympäristön kilpailijat paljon paremmin.

Tarjouksen tarkka markkina-arvo

Tarkalla markkina-arvolla määrittelet kodin hintaa ottamalla huomioon sekä ympäristön muuttuvat pyynnöt ja kodin perustekijät, joita omistaja ei voi muuksi muuttaa: talon rakennusvuosi, -materiaali, kodin kerros, koko.

Näiden mukaan katsoen pyyntösi voi näyttää seuraavalta.

Yhden keskustan kannattavan kodin myynnin tarkka markkina-arvo & kehitys kuvassa esillä kotiselaimelta ()

Kuten kuvasta huomaat, niin koko hintakehitys näyttää mihin tämän kodin pyyntö on päätymässä aikaa myöten myynnin yhä kestäessä.

Tämän lisäksi näet tarkan suositushinnan ja automaattisen arvion sopivaksi arvioidusta myyntiajasta (merkitty myös hintakehitykseen mukaan) nykyisen markkinan vallitessa: tässä tapauksessa ne ovat 143 153 € (suositus) ja @192 päivää (myyntiaika).

Kartalta näet myös mitkä lähialueen avoimet tarjoukset ovat vaikuttaneet arvion lopputuloksessa (ts yhdistetyt lähimmät kodin pyynnöt).

Lopuksi voit tietysti kopioida perustiedot () omaan taulukkolaskimeen rajoituksetta sekä omista myyntikohteista että kilpailevista sen naapureistakin.

Avointa dataa ihan joka tarpeeseen

Jos palvelustamme puuttuu jokin sinulle tärkeä avainluku ja sen laskenta, voit aina tehdä sen myös itse taulukkolaskimella. Kaikki markkinamuutokset ovat yhden napin takana aivan suoraan saatavissa omaan taulukkoosi omia tulkintoja varten.

Kaikki juuri suljetut ilmoitukset viikolta tuodaan omaan taulukkolaskimeen () tässä kuvassa kotiselaimelta ()

Näin voit kerätä & jalostaa systemaattisesti omia kiinnostavimpia myyntipyyntöjä ihan yksityisesti & seurata markkinaa omien tuttujen menetelmien avulla taulukoissaan.

Totta kai, jos löydät keskeisen lisäyksen kotiselaimen malliin, olemme valmiita lisäämään sen julkiseksi myös kotiselaimeen kaikkien hyödyksi.

Ota yhteyttä & teemme hyvän tarjouksen !

_