Suljetut asuntokaupat & niiden seuranta


Saat tarkan kuvan siitä, mitä on tapahtunut asuntomarkkinoilla viimeisten viikkojen aikana. Tämän markkinaseurantatyökalun avulla voit helposti tarkistaa dynamiikan, mukaan lukien kaikki suljetut kaupat ja joko uudet tai vanhat kodit eri hintaluokissa. Tämä taulukointityökalu on ilmainen osa palveluamme ja se voidaan kätevästi avata jokaiselle asuinalueelle, mahdollistaen vertailut alueen nykytilanteeseen.

Loogiset asuntojen kokoluokat

Kaupunkialueen markkinakäyttäytyminen on jaettu viiteen pääryhmään, jotka perustuvat asuntojen kokoon (esim. 1-30 m2 … 70-250 m2). Tämä kokoryhmien esittely tekee vertailusta helppoa ja läpinäkyvää verrattuna paikallisen kiinteistöviraston (Maa-amet) julkaisemiin toteutuneiden kauppojen tilanteeseen samojen luokitusten avulla.

Loogiset myyntikotien kokoryhmät

Kodin keskikoko ja kauppamäärät


Kunkin myyntiryhmän kotien keskikoot paljastavat halutuimman tilan valitulla alueella. Suurempi suljettujen kauppojen määrä ryhmässä osoittaa myös tarkemmin, mikä on kysyttyä ja haluttua markkinoilla.

Keskikoot ja kauppamäärät suljetuista

Yksi työkalumme etu on, että jopa vain aivan muutamien tapahtuneiden suljetut kaupat ovat näkyvissä kunkin talon ja osoitteen osalta. Toisin kuin kiinteistövirasto, joka listaa tapahtumat julkisesti vain, jos niitä on tapahtunut yli 5 kpl paikallisesti.

Vain muutama uusien sulkeutuma (/4 vko jakso) …
… Näiden tarkat osoitteet & talot kartalta

Sekä ostajille että myyjille on äärimmäisen kätevää & hyödyllistä nähdä välittömästi aktiiviset hintatasot tietyllä alueella ilman rajoituksia niiden markkinan muuttuessa.

Requests and Fair Prices


Automaattisesti aina esiin laskettu suljettujen pyyntöhinta ( ts ASK ) kuvastaa tarkasti valitun myyntiryhmän asuntojen keskihintaa tietyllä alueella. Tätä hintaa voidaan käyttää alustavaan vertailuun muiden samankokoisten myyntien kanssa naapurustossa.

Normaalit kotien pyyntöhinnat (€)

Alin mahdollinen hintataso

Ostajan käyvät hinnat ( ts BID:t ) ovat myös automaattisesti saatavilla yhdellä napsautuksella. Tämä arvion laskenta perustuu painotettuun otantaan äskettäin suljetuista kodeista ryhmässä, automaattisesti huomioiden niiden etäisyyksien mukaan kustakin suljetusta. Lisäksi hinnat alenevat aina perustuen viimeaikaisissa todellisissa kaupoissa havaittuun normaaliin alennukseen kussakin naapurustossa vrt markkinapyyntöihin.

Arvioidut alimmat myyntihinnat

Tämä automaattinen laskenta tuottaa erinomaisen lähtökohdan kaikille asuntosijoittajille, jotka haluavat tarkastella paikallisia markkinoita tarkemmin ja tehdä avoimen tarjouksen markkinoiden olosuhteiden testaamiseksi.

Vertailut omenoiden kesken

Omenoiden vertaaminen omenoihin on aina parempi kuin niiden vertaaminen appelsiineihin. Tämä voidaan helposti ottaa huomioon hintataulukossa muuntamalla kodin hinnat €/m2-muotoon. Tämä mahdollistaa suoran vertailun minkä tahansa avoimen myynnin kanssa alueella ja sen neliöhinnan kanssa, ymmärtäen kuinka lähellä se on naapuruston normaalia pyyntöhintaa tai jopa alinta kohtuullista hintaa käytännössä.

Neliöhinnat ryhmittäin

Uudistuotannon tarkka hintavertailu

Uusien kehityshankkeiden & talojen hintatasojen arvioiminen on helppoa ja nopeaa käyttämällä niihin erityisesti luotua automaatiota kotiselaimessa. Infokuplat omilla symboleillaan tarjoavat näkemyksiä kunkin uuden kiinteistön ja sen myyntien hinnoittelutrendeistä. Suora pääsy vertailutaulukkoon jokaiselle myynnille mahdollistaa myös tässä aivan välittömän näkemyksen siitä, kuinka järkevästi pyyntöhinta asettuu suhteessa nykyiseen markkinatilanteeseen sen ympäristössä.

Yhden avoimen myyntitalon tilannekuva vertailussa

Lisäksi voit seurata koko kiinteistön hintakehitystä historiallisesti kaavioiden avulla sen avaamisesta lähtien. Tämä kuvaa tarkasti rakennuttajan mielialoja ja myyntitarjousten päätöksiä, kun markkinat etenevät trendistä toiseen.

Koko talon myynnin historia (hinnat & avoimet myyntikohteet)

Visualisointi ja myyntikohteet

Suljettujen myyntien tarkat sijainnit äskettäin

Työkalumme erinomainen ominaisuus on suljettujen kauppojen sijaintien suora esittäminen interaktiivisella kartalla. Tämä tekee nopeaksi ja helpoksi nähdä, missä viime aikoina on tapahtunut eniten kauppoja naapurustossa.

Painikkeet sijaintien hakuun

Avainhyödyt

  • Tämä auttaa kiinteistövälittäjiä ymmärtämään ja priorisoimaan aikansa järjestää julkisia kiinteistöesittelyjä omilla alueillaan mahdollisimman tehokkaasti.
  • Se myös kertoo kiinteistösijoittajille, mitkä alueet ovat kannattavimpia tutkia nykyisessä markkinadynamiikassa.

Jokaisesta kaupunginosan hintataulukosta voit aktiivisesti suodattaa pois vain suljetut myynnit tietylle kokoryhmälle kartalla. Esimerkiksi, jos etsit tavallista kaksioasuntoa (41-55 m2 kokoluokka), tämän ryhmän symbolit näkyvät siellä, missä toiminta on ollut vilkkainta heidän sulkeutuneissa ilmoituksissaan.

HUOMIO: Karttavisualisointi on lisäominaisuus, joka aktivoituu rekisteröityneille käyttäjille työkalustamme.

Vertailut nykymarkkinan kannattaviin myynteihin

Olitpa sitten ostaja tai myyjä, olet kiinnostunut paitsi äskettäin sulkeutuneista myynneistä myös nykyisistä tarjouksista, jotka tarjoavat parasta lisäarvoa. Tätä varten hintataulukoissa on painike, joka korostaa nämä aktiiviset myynnit esiin kätevästi.

Painikkeet kannattavien hakuun

Vertaamalla äskettäin sulkeutuneiden myyntien sijainteja kartalla nykyisin kannattaviin myynteihin voit nopeasti selvittää, onko lähellä mahdollisesti kiinnostava aktiivinen myynti.

Kannattavien vertailu suljettuihin kauppoihin

Jokainen merkitty karttasymboli (nuo kultaiset rahapussit) näyttävät myös välittömästi kunkin arvioidun kannattavuustason: mitä suurempi ja värikkäämpi symboli, sitä edullisempi kauppa on ostajalle.

Hinta-arviot ja suljetut esiin kotiselaimesta