Markkinakatsaus: pakkohuutokaupat


bbb low-cost housing, tegnestuen vandkunsten

Tallinnassa ja Virossa on edelleen aika hyvin ylijäämää erilaisista mielenkiintoisista kiinteistökohteita, joiden omistus on syystä tai toisesta päätynyt pakkohuutokauppaan. Tässä pieni markkina-arvio ja poimintoja mielenkiintoisimmista nyt viikon sisällä sulkeutuvista kohteista.

  • Osoite:

    Valge 8-8 (linkki ilmoitukseen…), Kadriorgin puisto, Tallinna, 34.5 m2 pieni kaksio

    Minimipyyntö: 21 282.00 EUR

    Kauppa sulkeutuu: 24.01.2011 klo 13:30

    Kommentti: Kadriorgin historiallinen puisto on kaikkine sen suurlähetystöineen on yksi keskustan parhaiten hintojaan suojelleista alueista myös talouskriisin puhjetessa. Jos tämä kohde on vähänkään remontoitavassa tilassa, niin pyyntö on hyvin kohtuullisella tasolla nyt ottaen ympäristö huomioon.

Sijoittajan näkökulmasta Tallinnan alue on turvallisin lähtökohta koko maassa: uudet työpaikat syntyvät eniten pääkaupunkiin ja siten on nähtävissä keskusta-alueen kasvava kysyntä asuntokäyttöön vain sen rajallisen pinta-alan alueella.

Kiinnostuitko?

Lue lisää oikeusministeriön virallisesta lähteestä: www.varad.eeJätä kommentti