Tallinnan asukasluku 7/2015: reilua kasvua halvimpien alueiden imussaTallinnan asukasmäärän kasvoi vahvasti lisää 7/2015 heinäkuussa: väkimäärä turposi nyt jopa +446 uudella asukkaalla. Viime vuonna 7/2014 samaan aikaan uusien asukkaiden kasvu oli samaa luokkaa (n +491 /kk).

Eniten kasvua kirjasivat seuraavat alueet:

  1. Mustamäe (+110)
  2. Lasnamäe (+103)
  3. Kesklinn (+99)

Muuttotappiota ei kärsinyt mikään kaupungin alue.

Nettomuuttolistan kärjessä olivat nyt halvimmat pääkaupungin alueet, mutta Kesklinn seurasi käytännössä tasoissa niitä.
Aina suositusta kotiselaimen asuntobarometrista kartalta myös näkyy hyvin visuaalisesti miten selkeitä voittajia nämä 3 aluetta olivat muuhun Tallinnaan nähden (ts valitsemalla esiin karttataso ’Muuttoliike’ kotiselaimen oikeasta ylänurkasta).

Hyödyllistä tietää & tuntea