Yksityisten asuntonäyttöjen varaukset siirtyvät jo älysopimuksiin ketterästi & digitaalisesti


Kansainvälisen asuntokaupan kehittyessä lisää nyt pandemian jälkeen tuo kotiselain markkinoille innovaatisia tapoja lisätä luottamusta ja asuntokauppaa Tallinnasta Suomeen & ulkomaille. Sitovat asuntojen yksityisnäytöt ostajan ja myyjän kesken ovat mahdollisia älysopimusten kautta jo tänään.

MetaMask + kotiselain luovat polkua uuteen

Maailman suosituin ilmainen kryptolompakko selaimille – MetaMask – avaa mainion käyttöliittymän oppia sekä älysopimusten toimintojen käyttöä että ETH kryptojen maksuja käytännössä.

Myös kotiselaimen alusta tukee 100% juuri tämän lompakon käyttöä asutonkauppaa huimasti parantavissa palveluissa niin, että sopimukset voivat syntyä sitovasti & luotettavasti vaikka ostaja & myyjä eivät edes ole koskaan fyysisesti vielä kohdanneet toisiaan.


Testausta & kivaa harjoittelua ilman mitään riskejä

Äskettäinen lanseeraus kotiselaimen julkisiin & avoimiin älysopimuksiin tekee myös mahdolliseksi osallistua ”leikkikryptojen” muodossa markkinan elävästä arkitodellisuudesta kopioituihin testisopimuksiin.

Muutamia avattuja & aktiivisia älysopimuksia Tallinnan asuntomarkkinoilta

Näitä sopimuksia voit siis käyttää yksinkertaisesti asentamalla kryptolompakon laajennuksen osaksi Firefox / Chrome -selaintasi.

Tämä ilmaisten testisopimusten ”hands-on” -kokemus vastaa 100% sitä mitä kodin ostaja & myyjä (ts välittäjä / uusien talojen kehittäjä) voivat tehdä lohkoketjua hyödyntäen turvallisesti keskenään tuntematta entuudestaan toisiaan kovin hyvin.

Asenna, kokeile & opi älysopimukset siis jo tänään kotiselaimen mukavalla avustuksella ja siirryt asuntokaupan teknologian uuteen uljaaseen tulevaisuuteen !

Yksityisnäytöt lohkoketjusta tarjoaa

Digitaalinen sopimusprosessi myyjältä ostajalle lohkoketjussa, missä myyjä tienaa +50% bonuksen järjetelyistään 100% varmuudella asuntonäytön toteutuessa paikan päällä sovitusti