Keskustan imulla vedätetään yhä varomatonta kodin ostajaa


Tallinnassa on yhä tavallista markkinoida koteja virheellisesti sen kalleimman alueen Kesklinn:n nimissä, vaikka asunto sijaitsee ihan toisessa kaupunginosassa – valitettavasti. Nykyään myyjien vedätykset eniten keskittyvät Lasnamäen Sikupillin sekä Pohja-Tallinnan Kalamajan lähiöihin.

Viime viikon kotien markkinakäytös osoittaa, että uusia tarjouksia markkinoidaan sitkeästi edelleen oheisten kuvien mukaan väärille alueille (sininen viiva kertoo kaupunginosien oikeasta rajasta).

Keskustan nimellä markkinoidaan Pohja-Tallinnassa & Lasnamäellä koteja netissä julkisesti

Miksi tällainen toiminta motivoi myyjää / välittäjää Tallinnassa? Vastaus on yksinkertainen: ahneus. Paikallinen virasto (Maa-amet) tilastoi kotien & kiinteistöjen toteutuneet kaupat kaupunginosien tarkkuudella, josta moni virolainen sitten tekee hintojen vertailunsa omaa ostoa suunnitellessaan. Keskustan toteutuneet hinnat ovat merkittävästi korkeammat kuin missään muualla kaupungissa, joka houkuttelee siis myyjät valheelliseen markkinointiin mukaan.

Kodin ostajan kannattaa tarkistaa kodin osoitteesta siis sen kaupunginosa tarkasti kun vertailee tarjoushintoja toisiinsa. Kannattaa myös samalla tarkistaa ketkä ovat myyjinä näissä väärissä listauksissa & harkita samalla haluatko sinä asioida ko välittäjien kanssa asiakkaana (kts kv.ee ja city24.ee).
Markkinatiedot tarjoaa
Kotiselaimella tarkistat luotettavasti & vaivattomasti tarjouksen oikean kaupunginosan ja vertaat sikä oikean kaupunginosan viimeiseen markkinatilanteeseen.