KV-tarjoukset asuntoesittelyihin tarjolle suoraan kivasti markkinakartalta


Kotiselain on avannut oman demotason sen avoimiin älysopimuksiin kartalleen, joilla kodin ostajat ja myyjät voivat harjoitella mielenkiintoisella tavalla oman kryptolompakon (/ MetaMask) käyttöä aivan ilmaiseksi. Nämä kaikille näkyvät sopimukset ovat sekä asuntopalvelun osto- että myyntitarjouksia ympäri Tallinnaa mutta eivät sido lunastettaessa sinua mihinkään arkielämän toimintaan. Sopimuskanta perustuu kuitenkin aivan todellisiin kodin myyntitarjouksiin ja uudistuu viikoittain yhä lisää.

Riskitöntä, helppoa & mielenkiintoista koeajoa

Teimme sinulle helpoksi kokeilla uutta: Ethereum-pohjaisia asuntoesittelyn tarjouksia lohkoketjun avulla, joilla ostaja voi vahvistaa sitovasti kodin esittelyn haluamillaan ehdoilla tiettyyn aikaan mennessä viimeistään.

Lunastamalla omalta MetaMask-lompakoltasi myyntitarjouksia voit aloittaa prosessin myyjän kanssa, joka johtaa todellisessa elämässä kodin esittelyyn ja maksaa myyjän asettaman bonuksen automaattisesti hänen lompakkoonsa.

Toisaalta, kartalta havaitun kodin myyjävänä / välittäjänä voit myös päättää sitoutua ostajan tarjoukseen oman lompakon kautta jolloin tarjoat ostajalle tilaisuuden maksaa sinulle bonuksen kun vain tapaat ostajan myyntikodissa paikan päällä.

Osto- ja myyntitarjoukset yksityisnäytölle ovat kartalle tuotuna väriltään selvästi erottuvia:

  • ovat myyntitarjouksia kodin myyjältä / välittäjältä
  • ovat ostotarjouksia kodin ostajalta

Tässä demotilassa voit siis vapaasti toimia joko kodin ostajana ja/tai myyjänä vain sillä erolla, että kodin myyjänä (ts lunastamalla vihreän sopimuksen) tienaat diilin päätyttyä loppuun saakka pienen bonuksen omaan lompakkoon sen sisältämää vakaavaluuttaa siinä kerrotun sopimushinnan mukaisesti. Alla olevissa kuvissa on käytetty USDC -vakaavaluuttaa, mutta myös USDT / DAI kryptokolikoita voi esiintyä.

Tyypillinen myyntitarjous yksityisesittelyyn kodilla
Tyypillinen ostotarjous myytävän kodin ykistyisesittelyyn

Demotasonhan voit aina avata käyttäen tätä symbolia kartalta:

Osto- & myyntitarjousten koeajo ”leikkikolikoilla” on turvallinen & täysin riskitön tapa perehtyä älysopimusten käyttöön ensimmäistä kertaa tarkemmin.

Älykkäät osto- ja myyntitarjoukset asuntopalveluille luo & tuo …

Kotiselain tukee & kehittää uusia lohkoketjuun perustuvia asuntopalvelujen myyntiratkaisuja. Nyt esittelyssä olevilla sopimuksilla erityisesti kansainväliseen kauppaan pyrkivä kodin myyjä / välittäjä voi hinnoitella oman yksityisen asuntoesittelyn sitovasti ulkomaalaiselle ostajalle, joka vasta virtuaalisesti on löytänyt kodin netistä asuntoportaaaleista.

Jatkossa luomme & tuomme markkinoille vastaavia muitakin asunto- ja kiinteistökauppaa helpottavia vakaavaluutoilla sujuvasti toimivia ratkaisuja.