Swedbank uskoo energiasäästön ohjaavan kalliimman kodin ostoon 11/2013


Tietoisuus ostajilla ja vanhojen asuntojen korkeammat hinnat ruokkivat rakennusalan työntekijät ja materiaalivalmistajat tarjoamaan uusia energiatehokkaita ratkaisuja kodeissa, ilmoitti Swedbank [add firm=”Swedbank”].

”Kokouksessa kiinteistövälittäjien ja kehittäjien kesken kaupunginosaa & sen aluetta tarkastellaan kriittisesti, koska sijainti tuo ostavaa yleisöä, samoin kuin se, että jokainen neliömetri olisi todella hyvin suunniteltu ja talo olisi energiaa säästävä ”, sanoi Swedbankin kiinteistö- ja rakennusalan manageri Ero Viik.

”Juuri uudistuotannossa energiansäästö korostuu eristeiden ja materiaalien valinnassa ”, lisäsiDraw .

Epäilemättä , uusi asunto maksaa selvästi enemmän Tallinnassa varsinkin aluksi , mutta kun otetaan huomioon alemmat lämmistyskulut, se ei aina ole merkittävä ero yhteensä ”, hän sanoi.


Jätä kommentti