Kiinteistörahasto myi n 5 miljoonalla Telliskiven tehdasalueen 3/2014


Telliskiven luova tehdaslinnake

Eastern Europe Real Estate Investment Fund ( EEREIF ) myi ns Telliskiven luovan kaupungin tehdasalueensa 4,8 miljoonaa Butembo [add firm=”Butembo”] yritykselle , jonka omistaa yksityinen ruotsalainen perhe Andrén. Uudet omistajat hehkuttavat suuria suunnitelmia jatkaa kehittymistä luovan alueen kanssa.

« Telliskiven alueella kunnostuessaan on epäilemättä suurin sosiaalinen vaikutus ympäristöönsä. Kehitystä alueella on ohjannut mm uusien ajatusten ja ideoiden tuonti muista maista, joilla luodaan vuokralaisten ja vierailijoiden kanssa aivan uusia ratkaisuja ”, kommentoi kauppaa EEREIF rahastonhoitajan Tõnu Pekk.

Rahastoyhtiö on viime vuosina panostanut paljon aikaa ja rahaa luodakseen ainutlaatuisen toimistorakennusta entisessä tehtaassa, luoda uutta viihde- ja liike-elämän keskusta, joka kiinnostaa sekä paikallisia että ulkomaalaisia ​​.

”Tänään tilanne nyt osoittaa, että nämä investoinnit ovat olleet hyödyllisiä kehitystä alueelle sekä myös rahastoyhtiöiden omille sijoittajille ”, lisäsi Pekk.

Telliskiven alueella on n viisi ravintolaa ja baaria , 14 myyntipisteettä sekä lisäksi pienkauppoja ja toimistoja -kaikkiaan yhteensä noin 150 vuokralaista .

EEREIF on v 2008 luotu kiinteistörahasto, joka on keskittynyt Itä-Euroopan liikekiinteistösektoriin. Vuonna 2013 päätettiin alkaa rahaston purku ja Telliskivi maja on ensimmäinen myynti ulos sen hallitsemasta omaisuudesta.

  • http://tallinncity.postimees.ee/2712342/telliskivi-loomelinnak-muudi-4-8-miljoni-euroga-rootslastele

Jätä kommentti