Näin tarkistat kotitarjouksen arvon kuntoon


Samankaltaisten kotien joukko on se paras mittari varmistaa löytämäsi kodin tarjouksen laatu & arvo kuntoon. Tuhansien asuntotarjousten viidakossa on todella helppo eksyä Tallinnassakin, mutta tämän lyhyen artikkelin kautta löydät & varmistat parhaan arvon vertailemalla valittua tarjousta aina sitä vastaaviin markkinoilla.

Lähinnä samanlaiset haettu Pirita 26f:n kodin tarjoukselle kotiselaimessa esiin

Löysitkö kiinnostavan hinta- / laatusuhteisen kodin tarjouksen & haluat tarkistaa sen kilpailukykyä nyt markkinoilla? Hienoa, tätä varten on olemassa oma kiva mittari kotiselaimessa: samanlaiset tarjoukset.

Nämä tarjoukset haetaan & esitetään automaattisesti aina kun avaat yhdenkin aktiivisen markkinan tarjouksen kartalta niiden kustakin väripisteestä napauttamalla. Löydettyjen kotien samanlaisuus perustuu paitsi kodin piirteisiin niin sekä sijaintiin että hintaan ja aina niin, että se on aina ostajalle edullisempi kuin juuri vertaamasi koti.

Samanlaiset kodit piirtyvät aina esiin omalla ikonillaan myös kartalle automaattisesti jolloin niiden vertaaminen on nopeaa ja vaivatonta.

Napauttamalla samanlaisten itse ikonia avaat sen hintavertailun kuplan aivan kuten vertailtavalle & näet tarjouksen hintatason edellisen 1 & 3 kk:n keskiarvoihin nähden. Jos tämä yhä kiinnostaa voit siirtyä koko kodin esittelyyn KV.EE kiinteistöportaalin sivustollekin.

Hintavertailu samanlaisista sen omasta ikonistaan auki
Tämä tapa vertailla 1. ikioman max budjetin perusteella koteja toisiinsa on kaikista välittäjistä / heidän omista tarjouslistoista riippumaton: kotiselain esittää koko Tallinnan markkinan tarjonnan tasapuolisesti & puolueettomasti aina yksityismyyjistä suurimpiin välittäjiin saakka. Näin vältät turhan kaupallisen keskustelun (+ säästät aikaa) myyjien kanssa, jotka eivät tn kiinnosta jatkossa enää.

Kiinnostuitko? Hienoa, näppärin tapa lähteä liikkeelle on aloittaa vaikkapa kotiselaimen TOP-ALEt listalta, joka automaattisesti esittää viime viikon parhaat päivittyneet ja halventuneet koko kotien markkinoilta kaupunkiin.

Hyvät & kivat lisävinkit

  • Kotiselaimen oikeasta ylänurkasta kannattaa vaihtaa näytöksi ”katukartta” jolloin selkeys & kontrasti paranee tarjouksiin & samanlaisiin.
  • Myös tarjousten väripisteet voit hetkeksi poistaa näkyvistä: jos olet alueella Kesklinn, niin löydät sen tarjoukset samalla nimellä ruksattuna myös samasta oikeasta ylänurkasta.
  • Napauttamalla karttaa voit aina piilottaa tilaa vievät infolaatikot (/palauttaa esiin), joka on hyödyllistä mm älypuhelin rajoitetulla pikku näytöllä.