TOP-ALEt viikolta: city-elämää & korkkaamatonta rauhaa asumiseen


Tarjouksiaan eniten tiputtaneet kodit – nuo ”TOP-ALEt” – löytyvät suoraan Tallinnaan kotiselaimesta netistä kivasti. Näiden muuttuvat viikoittaiset kotivinkit ovat mielenkiintoista seurattavaa & antavat tilaisuuden tutustua SUPERtarjouksiin, jotka voivat olla – vain hetken – hyvin halvaksi hinnoiteltuja. Viikkokatsaus kokoaa sinulle / todella tarkalle ostajalle vain parhaita edullisia koteja eli ns ”ne kotimarkkinoiden oikeat helmet” esiin, joissa alentunut hinta & korkeampi arvostus kohtaavat toisensa.
Olkaapa hyvä !

Siisti peruskolmio
palvelukeitaasta & pois katumelusta (71,7 m2)
Hintaa painaa eniten erittäin vilkkaasti liikennöity valtakatu heti vieressä. Toisaalta, ydinkeskusta on hyvin lähellä & ympärillä runsaat & hyvät palvelut. Myyntihinta on nyt tippunut alle kotiselaimen aluehintasuosituksen (192 033 €) juuri tässä talossa: 144 000 €/m2. Suurin aluesuositushinnan arvoa nostavat tekijät ovat rak.vuosi & kivitalo. Tarjous laski nyt 1. kertaa sen markkinoinnin aikana kodin yksityisellä myyjällä.
Palveluista elävän CITY-ihmisen toivekoti.

NYT
144 000 €
Markkinoilla
3 viikkoa
Alkuhinta
149 000 €

 

Edullinen löytöneliö
poreammeella & omalla parvekkeella (76,3 m2)
Tämän hintaa & myyntiä vaikeuttaa lähistölle nouseva massiivinen uustuotanto sekä Juhkentalin että Keldrimäen lähiöissä. Myyntihinta on jo alle kotiselaimen aluehintasuosituksen (135 438 €) juuri tässä kodissa selvästi: 110 000 €/m2. Suurin arvostusta nostava tekijä on huoneiden määrä kodissa. Hinta on nyt joustanut 1. kerran sen pitkän hintahistorian aikana  & tarjous alkaa olla ns ”kypsässä iässä”.
Sopiva koti hintatietoiselle suurperheelle.

NYT
110 000 €
Markkinoilla
22 viikkoa
Alkuhinta
115 000 €

Peruskaksio
ydinkeskustan vankasta arvotalosta (57,2 m2)
Tämän myyntiä rasittaa haittaa ympäristön kova kilpailutarjonta jo samassa hintaluokassa. Arvostusta nostavat kivitalon rak. materiaali ja sen rak.vuosi. Myyntihinta on myös alle kotiselaimen aluehintasuosituksen (122 741 €) juuri tässä talossa: 115 000 €/m2. Hintahistoria vaikuttaa siltä, että tarjous on jo hyvin kypsä markkinoilla & myyjä tn halukas neuvottelemaan tosissaan ostajan kanssa: yleensä 24. vko:n jälkeen enemmistön tarjoukset suljetaan.
Valmis kaksio sijoituksena & vuokrattavaksi.

NYT
115 000 €
Markkinoilla
24 viikkoa
Alkuhinta
117 200 €

Korkkaamaton kolmio
omalla parvikkeella & pikku pihalla (64,7 m2)
Tarjousta painaa eniten voimakas uustuotannon kova kilpailu heti sen naapurilähiössä Pelguranna ja lähinnä siellä kahden kehittäjän uutta&tulevaa 4 kpl myymätöntä taloa (ts Randla 6 & Ketraja 3). Arvoa kodille nostaa eniten kodin 3. kerros sen melko rauhallisella pikku kadulla. Myyntihinta onkin selvästi alle kotiselaimen aluehintasuosituksen (105 625 €) juuri tässä kodissa: 79 000 €/m2. Tarjous laski nyt 1. kertaa sen lyhyen hintahistorian aikana.
Edullinen uustuotantokoti valmiiksi tingittynä.

NYT
79 000 €
Markkinoilla
2 viikkoa
Alkuhinta
82 500 €

 

Markkinatiedot tarjoaa

Yhdellä napautuksella TOP-ALEt & kahdella napautuksella MEGAhalpuuttajat esiin
  • Kotiselaimen TOP-ALEt avaat helposti menemällä kaupunginosaan ja aloittamalla sitten painikkeesta, joka avaa sen kartalle esiin.
  • Tarkemmat kodin tarjoustiedot löytyvät aina napauttamalla väritettyä hintakuplaa.

.