TOP-ALEt viikolta: SPA:ta, tehdasmiljöötä & Koplia tarjolla asumiseen


Tarjouksiaan eniten tiputtaneet kodit – nuo ”TOP-ALEt” – löytyvät suoraan Tallinnaan kotiselaimesta netistä kivasti. Näiden muuttuvat viikoittaiset kotivinkit ovat mielenkiintoista seurattavaa & antavat tilaisuuden tutustua SUPERtarjouksiin, jotka voivat olla – vain hetken – hyvin halvaksi hinnoiteltuja. Viikkokatsaus kokoaa sinulle / todella tarkalle ostajalle vain parhaita edullisia koteja eli ns ”ne kotimarkkinoiden oikeat helmet” esiin, joissa alentunut hinta & korkeampi arvostus kohtaavat toisensa.  
RSS
Olkaapa hyvä !

Tilava ullakkoyksiö omakotitalosta
omalla pihalla & rauhalliselta pikku kadulta (59,2 m2)
Tässä koko- & hintaluokassa oikeastaan kilpailua ei juurikaan löydy lähistöltä yksiölle. Myyntihinta on tippunut jo alle kotiselaimen aluehintasuosituksen (98 714 €) juuri tässä talossa & kohtaa: 64 900 € Pohja-Tallinnaan verrattaessa. Eniten suosituksen arvoa nostavat hirsitalo & rak.vuosi Viron itsenäisyyden ajalta (+10%) nykymarkkinoilla. Tarjous on vasta 3. viikkoa vanha markkinoilla ja laskien nyt 1. kertaa sen hinnassaan. Tarjous on varsin kilpailukykyisellä tasolla nyt.
Tilaisuus Koplin kehitykseen uskovalle pikku kotiin.

NYT
64 900 €
Markkinoilla
3 viikkoa
Alkuhinta
69 000 €
Neeme, Kopli, Pohja-Tallinn
Nyt sevästi ALEntunut pikku yksiö on Koplin kapealla rantatiellä

 

 Kaksio uudehkosta pientalosta
virolaisten arvostamalta vehreältä alueelta  (65,0 m2)
Pahin kilpailu tämän kodin myyntiin on vastaavissa kahdessa pientalossa sijaitsevat myymättömät uudet massat koteja vm2016 (ts Valdeku 99b-3 & 99b-5) Männiku:n lähiössä. Tarjous on alle kotiselaimen aluehintasuosituksen (145 379 €) tässä kodissa: 119 000 €. Suurin arvostusta nostava tekijä on talon nuori ikä (rak.v 2011), joka nostaa arvoa +10% Nõmmella yleensä nykyään. Hinta on nyt joustanut jo 3. kerran reilusti koko pitkän hintahistoriansa aikana samalla kun tarjous on jo hyvin kypsässä iässä vrt normaaliin markkinoilta poistumiseen.
Luonnonystävän & kuntoilijan sopiva oma kotivalinta.

NYT
119 000 €
Markkinoilla
48 viikkoa
Alkuhinta
135 000 €
Sanatooriumi 2a, Tõnismäe, Kivimäe

 

Tämän kodin heti naapurissa on kesäkelin ainut SPA koko Nõmmella
Persoonallinen uusi luksusneliö
vanhasta erikoisesta tehdasmiljööstä (160,2 m2)
Tämän kodin myyntiä haastaa eniten sen samassa rakennuksessa kaikki muut vastaavat aivan uudet kodit. Eniten hintasuosituksen arvostusta laskeva tekijä on talon rakennusvm 1988 (-8%) Kesklinn:ssa nykyään. Tästäkin huolimatta myyntihinta on nyt jo alle kotiselaimen aluehintasuosituksen (225 540 €) juuri tässä kohtaa kaupunkia: 233 750  €. Tarjous on nyt myös keski-ikäinen kokien nyt 1. merkittävän hintalaskunsa (Kesklinn:n se normaali max. tarjousaikahan on >30 vko:a).
Hyvin avarista huoneista & ikkunoista pitävälle suurperheelle.

NYT
233 800 €
Markkinoilla
16 viikkoa
Alkuhinta
275 000 €
Vana-Lõuna 39-38, Veerenni, Kesklinn

 

Vanhassa tehtaassa on ollut kauan täysin uusia koteja markkinoilla

Kiitos
mielenkiinnosta !

 

Markkinatiedot tarjoaa

Yhdellä napautuksella TOP-ALEt & kahdella napautuksella MEGAhalpuuttajat esiin
  • Kotiselaimen TOP-ALEt avaat helposti menemällä kaupunginosaan ja aloittamalla sitten painikkeesta, joka avaa sen kartalle esiin.
  • Tarkemmat kodin tarjoustiedot löytyvät aina napauttamalla väritettyä hintakuplaa.

.