TOP-ALEt viikolta: ydinkeskustan & DIY kotia tarjolla asumiseen


Tarjouksissa & tarkastelussamme nyt parhaan lisäarvon halventuneet kodit tällä kertaa eli ”TOP-ALEt”.

RSS
Näiden kotien joukko antaa tilaisuuden tutustua uusiin tarjouksiin, jotka luovat eniten lisäarvoa niiden ikiomassa ympäristössään. Viikkokatsaus poimii sinulle tarkalle ostajalle (/myyjällekin) näin vain parhaita edullisia koteja esiin, joissa kilpailukykyisempi hinta + juuri kohonnut arvostus kohtaavat toisensa. Voit avata myös koko myynti-ilmoitukset suoraan tarjousarvioiden ohesta nopeasti & helposti.

Olkaapa hyvä !
DIY kaksio
kahdesta kerroksesta (48,9 m2)

Myyntiä haastaa uusien kehitettävien kotien valtava määrä Kalamajan lähiössä joka puolella tätä kotia. Ostajan etua markkinoilla: n 17 000 €.
Tarjous on nyt 17 tuhatta euroa alle kotiselaimen aluehintasuosituksen (92 235 €) tässä kodissa: 75 000 €. Yhteensä kaikista markkina-arvostuksista kertyy miinusta -2,64%, mutta koska Kalamajan sijaintiarvo on läheisine ilmoituksineen hyvin korkea jää suositushinta yhä selvästi plussalle ostajan hyväksi. Pyyntöhinta 1524 €/m2 on reilusti alle lähiön ympäröivän m2-keskihinnan: 2594 €/m2. Tarjous on aivan tuore markkinoilla & heti reilusti tarvittavan remontin huomioivaan hintaan myynnissä.
Yleisarvosana: 4/5 kotibarometria
Näppärä kaksio palvelukeitaasta remonttireiskalle.
Malmi 2, Kalamaja, Pohja-Tallinn

NYT
75 000 €
Markkinoilla
1 viikkoa
Alkuhinta
75 000 €
-
Tilava toimiva yksiö
avokeittiöllä & omalla saunalla (53,3 m2)
Tälle kodille on vaikea nimetä yhtään vastaavaa kilpailijaa lähialueen listatuista yksiöistä samassa hintaluokassa. Ostajan etua markkinoilla: n 1 600 €.
Kotiselaimen hintasuosituksen arvostusta nostava tekijä on kivitalo (+2%). Myyntihinta on n 1,6 tuhatta euroa alle aluehintasuosituksen (110 590  €) juuri tässä kohtaa kaupunkia: 109 000 €.  Neliöhinta on myös reilusti alle kalliin Sadama:n lähiön korkean keskiarvon 2847 €/m2 pyynnöltään. Tarjous on yhä normaalin myyntiajan sisällä, mutta lähenee sen päättymistä (14 vko:a). Se on myös laskenut 2. kertaa listausaikanaan nyt kaikkein reilummin ostajalle.
Automaattisesti tunnistettu paras lähin myynnin kilpailija (ts Asula 9, Kitseküla) on hyvin paljon halvemmassa ympäristössä & kaukana keskustasta.
Yleisarvosana: 4/5 kotibarometria
Keskustan säpinää kaipaavan oma koti.
Joe 5, Sadama, Kesklinn

NYT
109 000 €
Markkinoilla
12 viikkoa
Alkuhinta
118 000 €
-
Näppärä peruskaksio
siististä kivitalosta (47,0 m2)
Myyntiä haittaa eniten melko naapurissa sijaitseva laaja Paljassaaren karu sataman teollisuus- & tuotantoalue. Ostajan etua markkinoilla on: n 19 000 €.
Hintasuosituksen arvostusta nostava tekijä on kivitalo (+2%) juuri tällä alueella. Myyntihinta on n. 3,4 tuhatta alle aluehintasuosituksen (66 858 €) juuri tässä kohtaa kaupunkia nykymarkkinoilla: 63 500 €. Se on kuitenkin kalliimpi kuin Paljassaaren lähiön m2-keskihinta hieman. Ilmoitus on suhteellisen nuori & laskenut nyt jo 2. kertaa pyynnössään alemmas hiukan.
Yleisarvosana: 4/5 kotibarometria
Koplin kehitykseen luottavan löytö rauhalliselta pienalueelta.
Laevastiku 15, Paljassaare, Pohja-Tallinn

NYT
63 500 €
Markkinoilla
6 viikkoa
Alkuhinta
66 300 €
-

Markkinatiedot tarjoaa

Yhdellä napautuksella TOP-ALEt & kahdella napautuksella MEGAhalpuuttajat esiin
  • Kotiselaimen TOP-ALEt avaat helposti menemällä kaupunginosaan ja aloittamalla sitten painikkeesta, joka avaa sen kartalle esiin.
  • Tarkemmat kodin tarjoustiedot löytyvät aina napauttamalla väritettyä hintakuplaa.

.