Uimarannan tuliterät kodit talvi-ALE:een


Stroomin uimaranta tarjoaa nyt mittavia talvisia lisäalennuksia  aivan uuden vm. 2018 valmistuvien kotien ostajilleen sen Pelgurannan lähiön hyvin runsaan uudistuotannon ansiosta. Myyjä on juuri tiputtanut pyyntöjään n 3500 – 4000 €/koti. Tämän seurauksena upouuteen kivitalon kaksioon pääsee nyt kiinni reilulla 1800 €/m2 parhaimmillaan melko lailla heti sen kauniin merellisen uimarannan naapuriin.

Uudistuotantoa ALE:ssa Pelgurannan lähiöstä keskitalveen

Yhä tahmeampi myynti taustalla

Pelgurantaan voimalla tunkenut uudistuotanto on parantanut ostajan tinkimisvaraa merkittävästi viime vuoden aikana uuteen kotiin samalla kun lainoitusta on myös kiristetty merkittävästi pankkien vaatimusten osalta paikallisesti.

Kun katsot nyt uudelleen sitten joulukuun jälkeen listautuneita tämän uuden talon koteja, niin voit nähdä miten myynti ei ole sujunut ”ihan kuten Strömsöössä” juuri tämän rakentajan kannalta.

Pyyntöjä on tarkistettu alaspäin lähes vuoden myyntiponnisteluiden aikana

Myyntiajat ovat karkeasti n 2x pidempiä normaaliin alueella käytettävään markkinoinnin aikaan nähden (vrt sininen palkki) näille kaksioille. Ottaen huomioon uuden talon laadun, voi tätä uutta hintatasoa pitää melko erinomaisena upouuden kodin hakijan kannalta nykymarkkinaan peilaten.

Kodin hakijana on hyvä myös tiedostaa näiden Tallinnan uimaranta-alueiden hinnan syklisyys: viime vuosina syvin talvi on aina tarjonnut ne alimmat pyyntötasot kun taas kesää kohti myyjät ovat olleet kalleimmin hinnoittelemassa kotejaan. Inventaarioiden selkeä paisuminen myyjillä voi toki muuttaa tätä ilmiötä lievemmäksi jatkossa juuri ko lähiössä.

Markkinatiedot tarjoaa
Kotiselain auttaa sinua löytämään nopeasti & helposti edellisen kaltaisia kodin tarjouksia viikoittain päivittyviltä & eläviltä Tallinnan kiinteistömarkkinoilta.