Super-ALE:t laajenivat Kadriorg:ssa & Kalamajassa


Uusien talojen hintanokitukset alas etenivät pykälän lisää jälleen viime viikolla kun muutama merellinen uusi talo alensi pyyntöjään: toinen reilun -300 000 €:n Kadriorg:ssa ja toinen Kalamajan laidalta -43 000 €:n verran kerralla. Kalleimpien alueiden nykyinen hintakupla alkaa näin sopeutua yhä selvemmin purkaakseen uudistuotannon ylitarjontaa jotenkin järkevästi. Tästä löydät tarkemman katsauksen näiden muuttuneiden uusien talojen tarkoista tilanteista kotien markkinoilla.

Kadriorg:n kotien ”valuvika” jatkui

Viikolta reilusti alentunut vm2019 uusi luksusluokana talo sijaitsee aivan meren äärellä ja paraatipaikalla satamanäkymään.

Sadaman ja Kadriorg: rajoilla muuttuvat kotitarjoukset luksustaloissa

Nämä ovat ensimmäiset merkittävät ALE:t koko luksustalon hinnoittelun ajalta ja koskettivat tällä kertaa 12 kpl myymättömiä uusia koteja.

Kadriorg:n tulvivaa luksustuotantoa voidaan pitää tällä hetkellä sen ”valuvikana” kun kehittäjät ovatyliarvioineet ostajien lainoituskykyä ja monet talot ovat hyvin yli-ikäisiä.

Kalamajan LOFT:t myös halvempia

Kalamajan etäisimmissä osissa on ollut myös vilkasta hinnoittelun muutosta viime kuukaudet & viikot. Vanhan kunnostetun tehdasrakennukset korkeatasoiset LOFT:t ovat olleet usein hintapäivitysten kohteina siellä.

Kalamajan etäisimmillä rajoilla käydään jo ”hintakisaa” sen uusille kodeille

Tehdastalon hinnoittelut ovat joustaneet nyt alimmilleen sitten monessa tapauksessa. Halvimmillaan LOFT:ja tarjotaan nyt > 2100 €/m2 tasoilla.

ALE:t koskettivat tällä kertaa kuutta erillistä uutta kotia lähiössä.

Markkinatiedot tarjoaa

Kotiselain auttaa sinua selvittämään miten superkilpailu edistyy uudistuotannon keskuudessa helposti. Näet ilmaiseksi mm kokonaisten talojen sekä yksittäisten kotien markkinoilla auki ajat sekä keskinnat joilloin ero talojen vertailu toisiinsa on nopeaa.