Kysyntä yhä tilavimpiin asuntoihin kasvaa


[addperson url=”http://ee.linkedin.com/pub/elari-tamm/14/b24/966″]

Tallinnan markkinajohtajiin kuuluvan firman Uus Maa:n (10307231) [add firm=”Uus maa”] välittäjä Elari Tamm kokee omassa blogissaan tarjonnan suuriin asuntoihin liian niukkana vrt niiden kysyntään: parhaat viedään käsistä jo ennen julkista markkinointia sosiaalisen median ja viidakkorummun kautta.

Liian monet uustuotannon hankkeet , jotka tällä hetkellä on tarjouksessa, sijaitsevat liian huonossa sijaintipaikassa kiinnostaakseen aidosti ostajia.

Suurin imu on Tallinnan keskustan kohteille ja erityisesti Kadriorgin puistoalueen reunoilla. Koska tältä alueelta tyypillisesti halutaan ostaa vain suuria asuntoja, joita on taas tarjouksessa hyvin vähän. Kysyntä & paine onkin nyt kasvanut melko suureksi. Ostajat suosivat täysin uutta tai hyvin remontoitua vanhaa talo. Kadriorgissa on kysyntää myös kattokerroksen penthouse-huoneistoille, jossa voidaan vanhan talon ilme säilyttää ja ullakkokerrokseen rakentaa uusi asunto.

Nyt onkin kehittäjille & rakentajille järkevää aloittaa uusien tällaisten kohteiden suunnittelu ja toteutus. Ennen hankkeeseen sijoittamista & sen rahoitusta on hyvä neuvotella kiinteistöasiantuntijan kanssa siitä mitä ko alueella on mahdollista pyytää hintana / m2.


Jätä kommentti