Asuntomarkkinoiden tarjousten keskihinnat esiin eri Tallinnan kaupungin osiin 9/2013


Baltic News for Finns tarjoaa nyt kaikille lukijoilleen ihan ilmaiseksi & julkisesti Tallinnan eri kaupungin osien myyjien viikoittain muuttuvat pääkaupungin asuntojen tarjouskannan keskihinnat mukavasti suoraan hintabarometrin kartalle.

Aivan nykyisestä markkinatilanteesta selviää seuraavaa:

  • 2 arvostetuinta & kalleinta aluetta myyjien silmin ovat Kesklinn ja Pirita.
  • Alimmin arvostettuja ovat taas Lasnamäe ja Mustamäe.

Erilaisten asuntojen hintojen ja niiden ALE-% esitys auttaa jatkossa juuri ostajaa järkevässä päätöksen teossa. Monet suomalaiset eivät oikeastaan tunne Tallinnaa keskustan ulkopuolelta ja nyt voimme auttaa ja tarjota teille suoran linkin asuntomarkkinoiden jatkuvasti kehittyvään tilanteeseen.

Keskihintojen automatisoitu esitys teille suomalaisille lukijoille on osa Baltic News for Finns:n tuottamaa paikallisen BIG DATA:n integrointiprosessia suomalaiseen bisnesuutisten kanavaamme ja lisää läpinäkyvyyttä koko kiinteistökaupan sektoria kohtaan merkittävästi.

Lue lisää:


Jätä kommentti