Hinnoittelun viikkotrendejä ohjaavat Kesklinn ja Pohja-Tallinn Tallinnassa 9-11/2013


Tämän vuoden 2013 asuntojen tarjouskannan viikkomuutoksista näkyy selvästi miten juuri vain kaksi suurta kaupunginosaa – Kesklinn ja Pohja-Tallinn – viime kädessä ohjaavat koko Tallinnan kaupungin tarjouskannan (= 8 kaupunginosaa) muutoksia ja kehitystä.

Viikosta toiseen tapahtuvat keskihinnan heilahtelut näkyvät oheisista kuvista aina viime viikkoihin saakka. Merkittävä yhtenevyys on juuri Kesklinn:n ja Tallinnan hinnoittelun kesken, mutta myös Pohja-Tallinn osoittaa samansuuntaista vähän karkeampaa myyjien näkemysten kehitystä.

Sen sijaan kaksi muuta pääkaupungin merkittävää ja suurinta myyntitapahtumien aluetta – Lasnamäe ja Mustamäe – näyttävät elävän melko irrallaan koko pääkaupungin viikkotrendeistä nykyään.

Kotiselaimen hintabarometri laskee ja näyttää automaattisesti  kaupunginosien tarkkuudella Tallinnasta keskihinnoittelun viikkomuutoksia sen käytössä olevan oman paikallisen markkinadatan avulla.

 

 


Jätä kommentti