Vain kaksi asuinaluetta tuki asuntojen hintarallia 6/2014


Kotiselaimen automaattiset hintatiedot Tallinnasta osoittavat nyt selvästi, että viime syksynä 2013 kaupungissa alkanut asuntojen hintaralli jatkuu enää vain kahden kaupunginosan turvin: Kesklinn ja Pohja-Tallinn.

Käytännössä kaikki muut – Tallinnan ne 6 eri asuinaluetta – ovat alkaneet jo tasoittaa viikkotarjousten pyyntihintojaan viime kuukausina. Näistä pääkaupungin kokonaismyynnin kannalta myös kaksi muuta tärkeintä aluetta ovat Lasnamäe ja Mustamäe.

Myyjien asenne hinnoitteluun jakaa siis pääkaupungin hintakartan jyrkästi kahtia tällä hetkellä ja onkin tn, että ostajan markkinat alkavat syntyä ensin helpommin muualle kuin markkinoita hinnoissaan vielä korkeammille vetäviin kahteen mainittuun alueeseen.

Asuntotarjousten trendit tärkeimmissä kaupunginosissa Tallinnassa

Jo alkaneen kauppojen määrän vaimenemisen myötä nyt toukokuussa 2014 myös nyt sekä Kesklinn että Pohja-Tallinn alueilla on melko odotettavissa, että näidenkin alueiden tarjousten hintojen nostot alkavat hidastua kun myyjät huomaavat itsekin että myyntiajat alkavat olennaisesti pidentyä heillekin.

Lisäarvopalveluilla voit helposti tarkistaa kulloisenkin viikon markkinatilanteen & marginaalit Tallinnan asuntotarjonnasta sen mukavalta kartalta: