TOP-ALEt viikolta: Kalamajan remonttia tai Stokkan läheisyyttä tarjolla asumiseen


Tarjouksiaan eniten tiputtaneet kodit – nuo ”TOP-ALEt” – löytyvät suoraan Tallinnaan kotiselaimesta netistä kivasti. Näiden muuttuvat viikoittaiset kotivinkit ovat mielenkiintoista seurattavaa & antavat tilaisuuden tutustua SUPERtarjouksiin, jotka voivat olla – vain hetken – hyvin halvaksi hinnoiteltuja. Viikkokatsaus kokoaa sinulle / todella tarkalle ostajalle vain parhaita edullisia koteja eli ns ”ne kotimarkkinoiden oikeat helmet” esiin, joissa alentunut hinta & korkeampi arvostus kohtaavat toisensa.
Olkaapa hyvä !

Upea kolmio
kahdessa kerroksessa & saunalla(80,0 m2)
Myyntiä haastaa läheiset vastaavat edullisemmat huoneistot (mm Laulupeo 1 & 6) ja ympäristön valtava uustuotanto Tartu mnt:llä. Myyntihinta on nyt selvästi alle kotiselaimen aluehintasuosituksen (145 743 €) juuri tässä talossa & kohtaa: 129 900 €. Suurin aluehintasuosituksen arvoa laskeva tekijä on rak.vuosi, josta arvonalennusta kertyy -9%  Kesklinn:n alueella nykymarkkinoilla. Tarjous on jo 7. viikkoa markkinoilla laskien nyt vasta 1. kertaa reilusti sen hinnassaan mikä painaa sen pyynnön selvästi positiiviseksi alle suosituksen paikallisesti.
Valmis koti uudehkossa talossa viihtyvälle.

NYT
129 900 €
Markkinoilla
7 viikkoa
Alkuhinta
150 000 €
Tartu mnt 55, Kitseküla, Torupilli

 

Söpö kaksioprojekti
puolivalmiina remonttireiskalle (50,8 m2)
Myyntiä rasittaa Kalamajan valtava ylitarjonnan uudistuotanto. Tarjous on alle kotiselaimen aluehintasuosituksen (92 451 €) juuri tässä kodissa selvästi: 86 000 €. Suurin arvostusta nostava tekijä on kodin 2. kerros, joka nostaa arvoa +5% Pohja-Tallinnassa. Hinta on nyt joustanut 1. kerran hintahistorian aikana, mutta tarjous on vielä aika nuori markkinoilla edelleenkin.
Remonttireiskan unelma vanhan kaupungin kupeesta.

NYT
86 000 €
Markkinoilla
4 viikkoa
Alkuhinta
89 000 €
Leigeri 6, Kalamaja, Pohja-Tallinn

Juhlava valoisa neliö
tilavalla keittiöllä & poreammeella (113,2 m2)
Tämän myyntiä vaikeuttaa läheinen neliö samassa hintaluokassa (ts Tina 22). Eniten suosituksen arvostusta nostavat tekijät ovat huoneiden lkm (+4%) & kodin 5. kerros (+3%). Myyntihinta on alle kotiselaimen aluehintasuosituksen (224 286 €) juuri tässä sen melko tasaisen hintalaskun jälkeen: 199 000  € ja tarjous alkaa olla ns ”kypsä” iältäänkin eli neuvotteluvaraa saattaa löytyä myyntiehdoista jo paremmin.
Iso koti edullisesti vaikka suurperheelle.

NYT
199 000 €
Markkinoilla
24 viikkoa
Alkuhinta
249 000 €
Tina 21a, Raua, Kesklinn

Uusi luksuskaksio
avokeittiöllä pientalosta (57 m2)
Tarjousta painaa eniten sen syrjäinen etäisyys Piritan rannoilta. Kodin arvostusta nostaa eniten sen rakennusvuosi +8% Piritan alueella. Tarjoushinta on laskenut selvästi alle kotiselaimen aluehintasuosituksen (100 056 €) juuri tässä kodissa & kohtaa: 74 000 €. Tarjouksen lasku on ollut jatkuvaa joten kaupanteko tästä kodista on tn kiinnostuneelle ostajalle hyvin helppoa.
Uusi koti halvalla luksusalueelta vehreästä miljööstä.

NYT
74 000 €
Markkinoilla
9 viikkoa
Alkuhinta
89 000 €
Vabaõhukooli tee 98, Kose, Pirita

 

Markkinatiedot tarjoaa

Yhdellä napautuksella TOP-ALEt & kahdella napautuksella MEGAhalpuuttajat esiin
  • Kotiselaimen TOP-ALEt avaat helposti menemällä kaupunginosaan ja aloittamalla sitten painikkeesta, joka avaa sen kartalle esiin.
  • Tarkemmat kodin tarjoustiedot löytyvät aina napauttamalla väritettyä hintakuplaa.

.