TOP-ALEt viikolta: satamaa & Kadriorg:n puistoa tarjolla asumiseen


Tarjouksiaan eniten tiputtaneet kodit – nuo ”TOP-ALEt” – löytyvät suoraan Tallinnaan kotiselaimesta netistä kivasti. Näiden muuttuvat viikoittaiset kotivinkit ovat mielenkiintoista seurattavaa & antavat tilaisuuden tutustua SUPERtarjouksiin, jotka voivat olla – vain hetken – hyvin halvaksi hinnoiteltuja. Viikkokatsaus kokoaa sinulle / todella tarkalle ostajalle vain parhaita edullisia koteja eli ns ”ne kotimarkkinoiden oikeat helmet” esiin, joissa alentunut hinta & korkeampi arvostus kohtaavat toisensa.
RSS
Olkaapa hyvä !

Suuri avara kolmio
kahdessa kerroksessa saunaosastolla (77,7 m2)
Myyntiä vaikeuttaa eniten massiivisen uustuotannon paine vanhoihin koteihin sataman lähiössä. Myyntihinta on tippunut jo alle kotiselaimen aluehintasuosituksen (195 187 €) juuri tässä talossa & kohtaa: 135 000 € Kesklinn:n verrattaessa. Eniten suosituksen arvoa nostavat rak.vuosi (+16%) nykymarkkinoilla. Tarjous on 28. viikkoa vanha markkinoilla ja onkin jo hyvin kypsässä iässä ostajalle.
Suuri sopiva koti keskustan city-perheelle.

NYT
135 000 €
Markkinoilla
28 viikkoa
Alkuhinta
159 900 €
Tuukri 58, Sadama, Kesklinn
Koti sijaitsee aivan D-terminaalin liepeillä uudehkossa kivitalossa

 

 Massiivinen kaksio
omalla parvekkeella & poreammeella  (93,9 m2)
Suurimmat kilpailijat myynnille tätä suurkaksiota vastaan sijaitsevat kahdessa eri osoitteessa & samassa m2-hintaluokassa (Roosikrantsi 15 & Tatari 18). Tarjous on paljon alle kotiselaimen aluehintasuosituksen (213 176 €) tässä kodissa: 177 000 €. Suurin arvostusta nostava tekijä on talon nuori ikä (+2%, v2002). Hinta on nyt joustanut 3. kerran reilusti koko pitkän hintahistoriansa aikana samalla kun tarjous on jo hyvin kypsässä iässä.
Koti modernista talosta autotallipaikan kera.

NYT
177 000 €
Markkinoilla
36 viikkoa
Alkuhinta
235 000 €
Tuvi 12/3, Tõnismäe, Kesklinn
Talo sijaitsee lyhyen matkan päässä vapauden aukiosta & vanhasta kaupungista
Klassisen kodikas neliö
kahdessa kerroksessa historialähiössä (96,5 m2)
Tämän kodin myyntiä haastaa nyt runsaasti kasvava uustuotanto sataman suuntaan tästä lähiöstä. Eniten hintasuosituksen arvostusta nostavat tekijä on talon rakennusvm (+7%) Kesklinn:ssa nykyään. Myyntihinta on nyt alle kotiselaimen aluehintasuosituksen (205 430 €) juuri tässä kohtaa kaupunkia:199 000  €. Tarjous on nyt yli keski-ikäinen eli 19 viikkoa vanha. Tarjous tippui nyt suhteessa halvemmaksi ympäristöään juuri 1. kertaa.
Koti kunnostetussa puutalossa asumisen ystävälle.

NYT
199 000 €
Markkinoilla
19 viikkoa
Alkuhinta
219 000 €
Vesivärava 24, Kadriorg, Kesklinn
Halventunut neliö sijaitsee Kadriorg:n puiston naapuristossa

 

Kiitos
mielenkiinnosta !

 

Markkinatiedot tarjoaa

Yhdellä napautuksella TOP-ALEt & kahdella napautuksella MEGAhalpuuttajat esiin
  • Kotiselaimen TOP-ALEt avaat helposti menemällä kaupunginosaan ja aloittamalla sitten painikkeesta, joka avaa sen kartalle esiin.
  • Tarkemmat kodin tarjoustiedot löytyvät aina napauttamalla väritettyä hintakuplaa.

.