TOP-ALEt: Kalamajan kellaria & uimarannan läheisyyttä tarjolla asumiseen


Tarjouksissa & tarkastelussamme nyt parhaan lisäarvon halventuneet kodit tällä kertaa eli ”TOP-ALEt”.

RSS
Näiden kotien joukko antaa tilaisuuden tutustua uusiin tarjouksiin, jotka luovat eniten lisäarvoa niiden ikiomassa ympäristössään. Viikkokatsaus poimii sinulle tarkalle ostajalle (/myyjällekin) näin vain parhaita edullisia koteja esiin, joissa kilpailukykyisempi hinta + juuri kohonnut arvostus kohtaavat toisensa. Voit avata myös koko myynti-ilmoitukset suoraan tarjousarvioiden ohesta nopeasti & helposti.

Olkaapa hyvä !
Uusittu pikku kaksio
puutalon sokkelista (36,2 m2)

Myyntiä haastaa uusien kehitettävien kotien valtava määrä Kalamajan lähiössä yleisesti. Ostajan etua markkinoilla: n 5 200 €.
Tarjous on nyt 5 tuhatta euroa alle kotiselaimen aluehintasuosituksen (63 725 €) tässä kodissa: 58 500 €. Yhteensä kaikista markkina-arvostuksista kertyy miinusta jopa -11%, mutta koska Kalamajan sijaintiarvo on (81 876 € tälle kodille) korkea jää suositushinta yhä selvästi plussalle ostajan hyväksi. Pyyntöhinta 1616 €/m2 on reilusti alle lähiön ympäröivän m2-keskihinnan: 2567 €/m2. Ilmoitus on jo kypsässä iässä (18 vko vanha) ylitettyään joitain viikkoja sitten normaalin tarjousajan juuri tällaiselle kodille.
Yleisarvosana: 4/5 kotibarometria
Kaksio kehittyvästä palvelukeitaasta edullisesti.
Niine 12, Kalamaja, Pohja-Tallinn

NYT
58 500 €
Markkinoilla
18 viikkoa
Alkuhinta
60 000 €
-
Klassinen kaksio
vankasta kivitalosta uimaranta-alueelta (60,6 m2)
Tälle kodille on haastetta myyntiin aiheuttaa lähiöön tulviva valtava uusien kotien määrä. Ostajan etua markkinoilla: n 10 200 €.
Kotiselaimen hintasuosituksen arvostusta nostava tekijä on kivitalo (+2%). Myyntihinta on n 10 tuhatta euroa alle aluehintasuosituksen (91 195  €) juuri tässä kohtaa kaupunkia: 81 000 €.  Neliöhinta 1337 €/m2 on myös reilusti alle kalliin Pelgurannan lähiön korkean keskiarvon 1742 €/m2 pyynnöltään. Ilmoitus on myös kypsä ja ylittänyt tällaiselle kodille tyypillisen viime aikojen tarjous- & myyntiajan aivan äskettäin (vrt oranssi palkki kuvassa). Se on myös laskenut jo 5. kertaa listausaikanaan ostajalle.
Automaattisesti tunnistettu paras lähin myynnin kilpailija (ts Vasara 22, Kopli) on hyvin paljon huonommassa elementtitalojen ympäristössä.
Yleisarvosana: 5/5 kotibarometria
Korkeiden huoneiden arvostavan vankka valinta.
Sõle 77, Pelguranna, Pohja-Tallinn

NYT
81 000 €
Markkinoilla
18 viikkoa
Alkuhinta
96 000 €
-
Näppärä peruskaksio
siististä kivitalosta (47,0 m2)
Myyntiä haittaa eniten melko naapurissa sijaitseva laaja Paljassaaren karu sataman teollisuus- & tuotantoalue. Ostajan etua markkinoilla on: n 4 000 €.
Hintasuosituksen arvostusta nostava tekijä on kivitalo (+2%) juuri tällä alueella. Myyntihinta on n. 4 tuhatta alle aluehintasuosituksen (65 962 €) juuri tässä kohtaa kaupunkia nykymarkkinoilla: 61 900 €. Ilmoitus on lähestymässä kypsää tarjous- & myynti-ikää & laskenut nyt 3. kertaa pyynnössään alemmas markkinoilla ostajan parhaaksi.
Yleisarvosana: 4/5 kotibarometria
Koplin kehityksestä nauttivan kotipesä sen lähistöltä.
Laevastiku 15, Paljassaare, Pohja-Tallinn

NYT
61 900 €
Markkinoilla
8 viikkoa
Alkuhinta
66 300 €
-

Markkinatiedot tarjoaa

Yhdellä napautuksella TOP-ALEt & kahdella napautuksella MEGAhalpuuttajat esiin
  • Kotiselaimen TOP-ALEt avaat helposti menemällä kaupunginosaan ja aloittamalla sitten painikkeesta, joka avaa sen kartalle esiin.
  • Tarkemmat kodin tarjoustiedot löytyvät aina napauttamalla väritettyä hintakuplaa.

.