Luksusalueen lähiökodit joustavat eniten nyt hinnoissaan


Piritan luksusalueen kodit ovat rankimmassa pyyntöjensä laskussakoko Tallinnan kartalla nykyään. Viime viikkojen kehitys on johtanut sen kahden merellisen lähiön hinnoitteluissa radikaalisti yhä halvempiin hintoihin. Näiden lähiöiden osalta voidaan jo puhuakin ns super-ALE:sta ostajan hyväksi.

Kaksi eniten hinnoitteluaan joustanutta lähiötä Piritan kaupunginosasta

Kaiken kaikkiaan koko alueen seitsemästä eri lähiöstä viisi kpl on ollut laskutrendissä viime 12 kk, mutta ylivoimaisesti suurinta ALE on ollut meren puoleisten myyjien odotuksissa kuten ylhäältä kuvasta näkyy.

Tarkemmin katsottuna vuoden (ts viim 12 kk) hintatrendit näyttävät seuraavilta kun katsotaan kaupunginosaan eniten vaikuttaneet lähiöt.

Merellisten lähiöiden m2-hintatrendit myytävistä kodeistaan

Näistä molemmista nähdään miten viime keväästä kesään on tapahtunut merkittävin käänne joustoissa alemmas m2-keskihinnan osalta kodin myyjillään. Luksusuimarannan lähiössä – Piritalla – on tyypillisesti runsaasti enemmän koteja avoimesti tarjolla kuin Meriväljalla, mistä johtuu sen tasaisempi hinnan muodostus viikosta toiseen.

Aivan viime viikkojen pudotus Piritalla on myös silmiin pistävää: pyynnöistä on sulanut pois > -100 €/m2.

Kodin ostaja: halajaako mielesi merelliseen upeaan Piritaan & sen maisemiin? Ken uskoo talousnousun jatkuvan Virossa niin aika saattaa olla loistava piakkoin omistaa oma koti / talo näiltä luksusalueilta. Meri- & uimaranta-alueille ovat tyypillisiä pyyntöjen sykliset voimakkaat heilahtlut niin, etä kevät on kalleinta aikaa ja juuri nyt eletään halvitan aikaa kotien hinnoitteluissa.
Markkinatiedot tarjoaa
Kotiselain tuottaa sinulle kodin ostajana & myyjänä tarkkaa vertailevaa hintatietoa lähiötason myyjien hinnoittelusta koko Tallinnaan. Toimi kuten ammattimainen välittäjä ja tee hyvät kaupat puolueettoman tiedon pohjalta.