Kodit ihastuttavat nyt astumaan sisään virtuaalisesti


Tallinnan kodin myyjät ovat siirtyneet virtuaaliseen 360/VR -esitysten uljaaseen uuteen aikaan. Ostajana voit nyt kirjaimellisesti loikata helposti myytävän kodin sisään & esittelyyn missä sitten oletkin itse. Katsella ympärille ja tuntea onko tämä sinun oma uusi kotisi. Merkit ovat vahvat, että tämä moderni trendi esitellä kotia yleistyy merkittävästi yhä lisää Tallinnan hyperkilpailluilla asuntomarkkinoilla, jossa kaikki mahdolliset keinot nyt kiinnostavat myyjiä paljon.

 Virtuaalinen esittely ?

Kodin esittely virtaalisesti toimii niin, että valokuvaaja tuottaa jokaisesta kiinnostavata tilasta yhden kuvan sijasta kuvapallon, jonka sisään katselija voi astua.

Esittelyn etuina ovat:

  • Hahmotat todella helposti & nopeasti miten ovet, ikkunat, yms sijaitsevat toisiinsa nähden tilassa.
  • Mobiililaitteella voit pyöriä tilassa & nähdä miten kodin ikkunat suuntautuvat etelään: onko aurinkoa olohuoneessa luvassa vai ei.
  • VR -lasien avulla voit jopa aistia tunnelman miltä kodissa tuntuisikaan elää & asua.

Kaikki nämä edut nopeuttavat koteihin tutustumista upeasti, koska ostajana / vuokraajana et ole enää sidottu välittäjän rajallisiin aikatauluihin järjestää näyttöä paikan päälle.


Virtuaaliset esittelyt ovatkin siis luonnollinen jatkumo kiinteistömarkkinoiden suosituiksi jo muodostuneelle videon käytölle auttaen sinua vielä askeleen verran enemmän astumaan sisään siihen omaan tulevaan kotiin.

360/VR esittelyt tarjoaa

Kotiselain tuo sinulle markkinan kodit mukavasti kaupungin kartalle, josta voit siis tarkistaa & avata omalta ihannealueeltasi virtuaalikuvauksia jatkossa samalla kun voit seurata alueen markkinatilanteen kehitystä visuaalisesti.