Merkittävimmät asuinalueet alkoivat hipoa 10 milj/kk rajaa asuntokaupoissa


Noin 10 miljoonan kk-myynnin asuntoalueet Tallinnasta
Viime kuukausien kauppatilastot asunnoista ovat tehneet yhä uusia ennätyksiä Tallinnan näiden neljän merkittävimmän asuinalueen osalta: Kesklinn, Pohja-Tallinn, Lasnamäe ja Mustamäe. Näiden 4 kuukausimyynti on ylittänyt / lähentynyt nyt 10 miljoonan euron rajapyykkiä viimeisen puolen vuoden 2013-14 vaihteissa.

Tarkempi katselmus kauppadataan kertoo myös, että Kesklinn kävi ennen Joulua jo 15 miljoonassa myynnillään kun taas perän pitäjä Mustamäe joutui tyytymään vain 8,5 miljoonan euron myyntiin. Sekä Pohja-Tallinn että Lasnamäe hipoivat jo äskettäin yli 9 miljoonan myynnillään 10 rajan rikkomista.

Pohja-Tallinn hipaisi 10 milj. rajaa kotiselaimen hintabarometrin silmin 2/2014

Useat paikalliset välittäjät ovat jo toistuvasti varoittaneet markkinan liian nopeasta noususta kaupungissa.

Baltic News for Finns kerää tarkkoja kauppa- ja markkinatietoja sekä tarjoaa tätä dataa koskevia lisäarvopalveluja jäsenilleen. Hintabarometrista voit helposti nähdä missä Tallinnan asuntomarkkinat kulkevat juuri tänään.


Jätä kommentti