Tallinnan kallein kotien uustuotanto löytyy satamasta ja Tatarista v2015-16


Luksustason kotien uustuotanto elää ja voi hyvin yhä Tallinnassa: vuodelle 2015/16 on varattavissa kovan rahan kerrostaloista koteja hintalapuilla uusista taloista, joiden m2-hinta rikkoo jo 3000 €/m2 maagisen hintarajan. Nämä uudet projektit löytyvät keskustan alueelta (Kesklinn) molemmat, joista toinen noussee aivan suomalaisten turistien eteen laivasatamaan ja toinen pienalueelle nimeltään Tatari.

Satamaan nouseva uusi luksustalo sijaitsee heti nykyisen – saksalaisomisteisen – kauppamakasiinin Merekeskuksen edessä vielä merkitsemättömällä uudella kadulla. Taktisesti sijainti on loistava: talo on kirjaimellisesti aivan sataman ja arvokkaimman vanhan kaupungin keskipisteessä.

Merekeskus saattaa jäädä uuden luksustalon varjoon v2016

Tatariin tuleva asuintalo ei juurikaan mitään suomalaisia mielikuvia voi helposti tuottaa, mutta mainittakoon, että talo on aivan USA:n suurlähetystön naapurissa ts siis huippuarvostettua kerrostalojen ydinaluetta on tässä kyseessä.

Uusi luksustalo aivan USA:n suurlähetystön naapuriin

Katsottaessa tarkemmin näiden uusien talojen arvostusta nykyhetken Tallinnaan voi havaita, että näiden talojen myyntihinnoittelu on jo n +35-45% korkeampi kuin mitä Tallinnan tarjouskanta keskustassa yleensä kodeissaan.

Ottaen nyt huomioon, että keskustassa on jo muutenkin aivan erilainen paljon kalliimpi hinnoittelu kuin muualla Tallinnaa ovat nämä luksustalot hinnoiteltu siis paikallisesti erittäin kalliiksi.

Tallinnan luksustalojen hinnoitteluissa ei pihtailla !

Kuvaan ovat merkityt talojen kalleimmat tarjotut huoneistot näistä luksustaloista.

Nähtäväksi jää kestääkö kiinteistömarkkinoiden nykyinen (kupla vai ei?) riittävän pitkään jotta tällaiset luksuskohteet voivat löytää ajoissa ostajansa.

Kotiselaimen hintabarometri seuraa automaattisesti sinulle myös Tallinnan koko uudistuotannossa tapahtuvia muutoksia: reaaliaikaisesti & viikoittain.

Kotien markkinatiedot tarjoaa