Aluearvostus kodista talokohtaisesti esiin kotiselaimen laskurilla


HUOM: tämä palvelukuvaus on vanhentunut & tuorein esittely hinnoittelulaskurista on jo julkaistu 9/2022

Kotien arvonmääritystä kaksoisklikkaamalla avoimena kaikille vaikka Kalamajan koteihin

Kotien myynnin tarjouksista nyt talokohtaiset automaattiset m2-suositukset helposti esiin kotiselaimesta. Sekä myyjän että ostajan ne käyvät keskimääräiset kotien m2-hinnat ovat nyt kaikkien avoimesti käytettävissä palvelustamme.

Mikään ei estä sen käyttöä – vaikkapa ajankuluksi – laivalla & matkalla Helsingistä Tallinnaan ihan huviksi vaan.

Juuri äskettäinn kaikille julkisesti avattu uusi palvelu luo entistäkin läpinäkyvämmän ympäristön kodin ostajalle paikallisesti. Se laskee ja merkitsee automaattisesti ns lähialuehinnan talokohtaisesti suosituksena (ts napauttamalla taloa). Tämän avulla on helppoa visuaalisesti arvioida myynnissä olevan kodin talosta sen hinnoittelun järkevyys. Nyt siis helppoa & nopeaa löytää myös aliarvostettuja tarjouksia paikallisesti markkinoilta.

Paikanna & löydä kotihinnat ympäriltäsi !

Kun vierailet Tallinnassa paikan päällä, voit helposti katsella kotimarkkinoiden tilannetta juuri nyt näkyvään ympäristöön kadulta.
Kiinnostaako joku tietty talo? Pikku paikannuspainikkeesta  löydät itsesi mobiililaitteen kartalle missä vain ja kaksoisklikkaamalla kiinnostavaa taloa kartalta löydät sille automaattisesti nykymarkkinatilanteen mukaisen arvion lähialueen hinnoitteluissa.
 
Siis: nopeaa, hauskaa & helppoa !

Hyvä kuitenkin muistaa, että edellä kerrottu uusi jännittävä palvelu perustuu mekaaniseen laskentaan nyt myytävien lähitarjousten suhteen. Parhaimmillaan se onkin kun arvioidaan jo nyt markkinoilla myytävän tarjouksen järkevyyttä suhteessa lähialueen muihin tarjouksiin. Mitä enemmän läheisiä tarjouksia löytyy, sitä parempi on hinnoittelun tarkkuus. Jokainen talo & koti on kuitenkin aivan erilainen kokonaisuus eli tällaista arviota kannattaa pitää vain karkeasti suuntaa antavana.

Asiakkuudella enemmän iloa & hyötyä irti

Tarkimmat hinta-arviot erään talon sisältä Kalamajasta

Kotiselaimen ilmainen laskuri on mainio väline tutustua Tallinnan markkinaan, mutta avaamalla tilauksen saat vieläkin lisää apua: voit päästä jopa talokohtaiseen sisäiseen hintalaskuriin. Tämä antaa sinun helposti vertailla juuri talosta miten kodin hintaan vaikuttaa arvostuksena alueella vaikkapa sen eri kerros & neliöiden määrät.