Upouusi luksustalo halpeni lähes -100 000 € viikossa Kalamajan kulmilla


Upouusi luksustalo sijaitsee rajussa Karjamaan elementtilähiössä kuten kuvasta näkee

Keväästä ennakkomyynnissä ollut & nyt valmistuva luksustalo Kalamajan & meren rajoilla – Erika 15 (napauta auki!)  – on halpuuttanut hintojaan ennätyksellisesti lähes -100 000 € viime viikolta. Alennuksiin kuuluvat 7 isompaa luksuskotia, joista suurimpien ALEt ovat nyt -14 000 €/koti/viikko. Nämä tiputukset tuovat muutaman kodeista nyt alle maagisen 2000 €/m2 haamurajan. Koko Pohjois-Tallinnan tarjousten keskihinta on nykyään n 1860 €/m2 sen kaikille tarjouksille.

Tämä uusittu Stalinin-aikainen kivitalo ilmestyi ennakkomyyntiin listoille vuosi sitten lokakuusta 2015 alkaen. Tuolloin tarjouksien pyynnöt vaihtelivat n 2000 – 2500 €/m2 välillä ja listoilla kävi liki 50 kotia parhaimmillaan. Nyt siis lähes vuosi myöhemmin myydään kalleimpia ja isompia asuntoja ulos reiluilla halvennetuilla pyynnöillä kun talo on lähes valmis asumiseen.

Nyt kovasti halpenevien kotien kokonais-ALE on siis -88 000 € seitsemästä eri 3-4 huoneen luksuskodista.

Hintahistoriat nyt halventuneiden kotientarjouksien osalta osoitttavat, että myyjä ei ole mitenkään välittänyt päivittää hintaa ennen kuin vasta nyt kun ns ”omat asiakaspäivät” ovat koittamassa viikon sisällä (18.8.).

Suurimpia ALE-iskuja luksustalosta kohti syksyä 8/2016

Tätä uudistuotantoa vastaan käy kisaa ihan lähialueella myös Kopli 76a, joka on samantyylinen vanhan kivirungon päälle uusittu kokonaisuus Stalinin-ajoilta, mutta myynnissä ovat vain sen rivitalon osan täysin uudet pätkät.

Teknisesti katsoen molemmat sijaitsevat keskellä melko karua Karjamaa elementtilähiötä yrittäen puhaltaa edes jotain uutta loistoa & elämää koko kolkolle alueelle.

Markkinatiedot tarjoaa

Viikkohintojen historia riippuu aina tarjouksen aktiivikestosta

Kotiselain tarjoaa näppärästi myös hinnoittelun viimeisintä kehitystä kaikille sen TOP-ALEt listan muuttuneille tarjouksille: kun napauta jotain viikolta muuttunutta tarjousta, löydät automaattisesti sen kartalta sekä näet viimeisimmät tarjouksen hinnat vertailtavaksi myyjän viikkopäivityksistä.

Markkinoilla on viikoittain jopa muuttuviakin tarjouksia edellä mainitun sijaan.