Tilauksen maksutavat


Kiitos, liittymisestä jäseneksi palveluumme: kun tarkistat sähköpostisi löydät ohjeet kuinka kirjautua sisään heti.
Tarjoamme 2 eri vaihtoehtoa koko palvelun avaamiseksi: Bitcoin / normaali pankkisiirto laskulla.

Hyväksymme palvelun tilauksesi nyt myös Bitcoin-maksuna.

EDUT

  1. Kun maksat näin, niin pysyt tilaajana aina täysin anonyymina ja saat täyden palvelun käyttöösi ihan normaalisti.
  2. Maksun siirto ja varmistus tapahtuu välittömästi, jonka jälkeen tyypillisesti koko täydellisen palvelun avaus uudelle tunnuksellesi tehdään kahdesti päivässä: aamu- ja iltapäivisin. Voit kuitenkin jo heti kirjautua sisään tunnuksella ja varmentaa sen toiminnan.
  3. Tienaat -20% ALE:n vrt perinteisen laskun maksuun heti tilaushinnassa (kts Koko hinnasto), koska säästät samalla työaikaamme toistuvasta pankkimaksujen saapumisten tarkistamisesta.
Bitcoin -tilausmaksua varten tarvitset vain oman turvallisen lompakon nettiselaimeesi (www.bittiraha.fi) ja sitten tietysti riittävästi ostettua Bitcoin-krediittiä sille, esim. tuttavalta tai julkisista valuuttapörsseistä ostaen. Suosittelemme lompakoksi MultiBit:a (www.multibit.org) sen selkeän suomenkielisen käyttöliittymän takia.
Maksa: valitse sopiva hinta & tilausjakso

HUOM: ethän muuta pyydettyä Bitcoin-summaa lompakossa itse maksaessa, koska täsmäytyksemme perustuu juuri sille. Tilauksesi tarkistus & avaus voi kestää selvästi kauemmin jos summaa on itse muutettu. Summa voi olla maksuhetkellä aina hieman alle tai yli hinnastoon merkitystä €-määrästä lompakosta katsoen - johtuen Bitcoin:n kurssin huojunnasta markkinoilla.

Jos haluat odottaa, että saat euromäärää pienemmän summan maksulle, niin lataa koko tämä sivu vähän myöhemmin uudestaan.

KIITOS !

Voit ladata tästä perinteisen laskun haluamallesi tilausjaksolle ja suorittaa sen normaalisti pankkisiirtona meille (kestää n 1-3 pv Suomesta Viroon – normaalisti).

  1. Tilausaika 1 pv: LATAA lasku
  2. Tilausaika 1 vko: LATAA lasku
  3. Tilausaika 1 kk: LATAA lasku
  4. Tilausaika 3 kk: LATAA lasku
  5. Tilausaika 6 kk: LATAA lasku
  6. Tilausaika 1 vuosi: LATAA lasku

Huom: merkitsethän pankkisiirron sanomakenttään oman uuden tunnuksen nimen jotta voimme kohdistaa helpommin maksusi juuri oikealle käyttäjälle nopeasti.

Kiitos !

hinnasto.