Uusien kotien SUPER-ALE:t paljastavat rakentamisen hyperkilpailun


Jo vimmaisen kotien rakennusbuumin polkiessa painetta aina vaan lisää Tallinnan kiehuvan hehkuville markkinoille ovat eräät uudet kehittäjät alkaneet polkumyyntejä uusiin kaupattaviin projekteihinsa ts SUPER-ALE:t ovat tänään täällä & nyt: nämä kodit ovat aggressiivisesti alihinnoiteltu lähiötasoilla jopa selvästi alle sen alueensa pyyntöjen markkinakeskiarvon hyperkilpailun kiristyessä äärimmilleen kodin ostajista. Tervetuloa siis mukaan tutustumaan todellisiin kotiostajan kultajyviin !

Jännittäväksi SUPER-ALE:t tekee tänään se, että ne eivät suinkaan keskity enää keskustasta kaukaisempiin kaupunginosiin ja lähiöihin (esim Pelguranna, Kitseküla & Uus Maailm) vaan niitä on alkanut ilmetä myös yhä useammin aivan kalleimman ydinkeskustan + satamankin alueilla.

Muutamia ydinkeskeskustan SUPER-ALE:n lähiöitä marraskuulta 2017

Kun markkinoilta käyt läpi tänään auki olevista erilaisista SUPER-ALE::sta & niiden uuusia myymättömistä kodeista, niin juuri keskustan uusista taloista näet miten erilainen onkaan kehittäjän taktiikka myydä paremmin.

Keldrimäen aivan keskustan lähiössä on selvästi vanhempi SUPER-ALE käynnissä & sen myyjä onkin päätynyt alentamaan yhden kodin hintaa superhalvaksi vasta sen jälkeen kun se ensin on odottanut ostajaansa jopa 10 viikkoa.

Lähellä keskustoria käynnissä oleva SUPER-ALE
Päivän hinnallaan kehittäjä on siis päätynyt tilanteeseen, jossa tarjolla on n +12% etua ostajalla samalla kun normaalia myyntiaikaa (202 pv) on vielä reilu kk jäljellä valitulla hinnalla.

Sadama:n valtavassa uustuotannon tarjonnassa jo ennestään on kehittäjä nyt kalastellessaan uutta projektia pystyyn lähtenyt liikkeelle heti roimalla SUPER-ALE:lla sen yhdessä monista kodeistaan.

Sataman liepeille kaavailtu uusi kerrostaloprojekti
Myyjä on siis heti lähtenyt liikkeelle pyynnöllä, joka tänään tarjoaa ostajalle etua n +18%, vaikka itse kaavailtu uusi kolmio on paljon paljon pienempi kuin tuo edellinen mainittu pyyntö (n -100 m2 eroa !!). Tämä kielii sataman valtavasta kilpailutilanteesta & -muutoksista myös paljon.
Ostajan & sijoittajan kannattaa siis kiinnittää huomiota juurikin lähiötason kilpailuun & tarjontaan: markkinat toimivat erittäin tehokkaasti nyt vapaarahoitteisella sektorilla Tallinnassa ja legendaarisesti kiteyttäen tilanteen: ”vain nopea muutos on kaupungissa pysyvää”.
Markkinatiedot tarjoaa

Tyypillinen SUPER-ALE sen vihrein kehyksin

Kotiselain paljastaa sinulle yhdellä silmäyksellä myös SUPER-ALE:t ne erityisesti rengastaen ne esiin uudistuotannon kaikista myytävistä taloista. Lisäksi, tilaajana sinulle on saatavana myös tarkat pyyntöjen hintahistoriat, joilla voit arvioida kehittäjän toivomaa pyyntöä vieläkin tarkemmin & tehokkaammin.