Viimeiset hintamuutokset & TOP-ALEt kotiselaimelta


Paljon halvempi koti suoraan tabletilta esiin vanhasta kaupungista & toteutumahintaa halvemmat (vihreät) ja kalliimmat (punaiset) ympyröitynä

Ne merkittävimmät ALE:t kodin markkinoilta ovat yhden painalluksen takana kotiselaimelta Tallinnaan viikoittain. Hyvin kattavasta markkinatiedosta on nyt helppoa tarkistaa yhdellä silmäyksellä missä ja kuinka paljon kodit muuttuvat & halpenevat eri kaupunginosissa juuri viime viikolla.

Seuraamalla alennusten kehitystä kotien markkinaan voi oppia paljon lisää eri alueiden myyjistä hyvin paikallisesti. Joissain lähiöissä on jo selvästi sisäisiä paineita, jotka ajavat herkemmin myyjiä tekemään suuriakin myönnytyksiä tarjousten hinnoissaan ostajalle kuin toisaalla. Tämä korostuu alennusten keskittymisessä kartalle vain tiettyihin alueisiin.

Tallinnasta löytyy joitain pieniä lähiöitä, joissa nämä kaksi ehtoa totetuvat samaan aikaan:

  1. Suuri osa tarjouksista on jo alle edellisen toteutumien m2-keskihinnan viime ajoilta (ts vihreät ympyrät).
  2. Tarjoukset liikkuvat yhä alemmas viikoitttain – edellisestä huolimatta.

Kotiselaimelta löydät nyt tällaisten alueiden hintoja visuaalisesti: palvelussa merkitään yli & alle toteutumahinnan muuttuneet eri väreillä (ts punainen & vihreä) ympyröiden samalla kun alennuksen määrät (/viikossa) ovat puhekuplissa mukana selkeästi euroina. Olitpa sitten kiinnostunut vanhemmista tai uusista – voit hyödyntää tätä palvelua aina aina ilmaiseksi.

Kannattaa siis kokeilla, kun kodin omistaminen Tallinnasta innostaa !!

Lisää aiheesta

Markkinatiedot tarjoaa

Kotiselain tarjoaa sinulle selkeän listan viimeisimmistä markkinan muutoksista alueittain koko kaupungista ja hakee ne suoraan kartalle yhden painikkeen kautta nopeasti. Voit myös kopioida koko listan omaan taulukkolaskimeen suoraan yksiyisempää seurantaa varten.

Muuttuneet Pohja-Tallinnasta suodatettuna pelkästään kannattaviin koteihin